Arkadaşsan kolay ancak arkadaş değilsen biraz daha zor.kız nasıl tavlanır arkadaşlar taktik alabilir miyim? sevdiğim kız varda
yakıyoruz reis bize de bakan yok :D hiçbir zaman olmadı zaten oda ayrı konu asddsaArkadaşsan kolay ancak arkadaş değilsen biraz daha zor.
Tanışmıyorsan biraz daha konuyu aç nerede gördün falan fiso da ona göre bir taktik veriyim tutma garantili.
Az önce manitadan engel yedim.
Kim bakmıyor olm azcık özgüvenli ol kendine güven "biz istersek tüm dikkatleri üstümüze çekeriz de istemiyoruz" kafasıyla takılyakıyoruz reis bize de bakan yok :D hiçbir zaman olmadı zaten oda ayrı konu asddsa
Adobe Juroo#1323
okulda gördüm ama aynı sınıfta değilizArkadaşsan kolay ancak arkadaş değilsen biraz daha zor.
Tanışmıyorsan biraz daha konuyu aç nerede gördün falan fiso da ona göre bir taktik veriyim tutma garantili.
Az önce manitadan engel yedim.
Aga o biraz zor ya, dikkat çekmen gerekiyor kızla bir yerlerde çarpışma numarası falan yapıp pardon çekersen kızın aklında kalırsın. Aklında kaldıktan sonrası gerçekten kolay şahsi bir ağırlığın olsun çok gevşek takılma bu kızı her gördüğünde de biraz göz göze gelmeye çalış 1.5-2 hafta içinde sevgili yapmazsa senindir.okulda gördüm ama aynı sınıfta değiliz
ihalitisbackk#7699
Kanka gym işe yaramıyor ya :D Gacıdan gacıya değişiyor tabi ki.Go to do jim :D
Adobe Juroo#1323
yok lisedeyim yaşımı biraz büyük yazdım , liseye göre taktik varmı :DAga o biraz zor ya, dikkat çekmen gerekiyor kızla bir yerlerde çarpışma numarası falan yapıp pardon çekersen kızın aklında kalırsın. Aklında kaldıktan sonrası gerçekten kolay şahsi bir ağırlığın olsun çok gevşek takılma bu kızı her gördüğünde de biraz göz göze gelmeye çalış 1.5-2 hafta içinde sevgili yapmazsa senindir.
Bir şeyler hediye etme hediye alma devri falan bitti öyle şeyler hiç deneme giyinişin falan güzelse bunların sınıfına gidip sınıf defterinden biraz deftere bakma muhabbeti yapabilirsin ki 20 yaşındasın sanırım üniversitedesin bunların hepsi daha zor.
Okulda oturma yerleri varsa oralarda bu kızı yakalamaya çalış masasından sandalye falan istersin asansörlerde yakalayabilirsin tek yapman gereken güzel giyinmek ve kızın gözüne çarpmak. Sen kızın peşinde koşma seni beğenirse o zaten koşar, koşmuyorsa boşver zaten bir kere görüp sevmişsin.
İlk yazdıklarım liseye göre kızın dikkatini çek biraz ağır takıl ve giyinişin güzel olsun.yok lisedeyim yaşımı biraz büyük yazdım , liseye göre taktik varmı :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!