kız tavlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Adobee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.783

Adobee

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
AdobeeJuroo

Discord:

Adobe Juroo#1323

kız nasıl tavlanır arkadaşlar taktik alabilir miyim? sevdiğim kız varda

Git konuş sonra lahmacuncuya götür akşamına oldu bu iş

Seviyorsan git sevdiğini söyle seviyorsa beraber olursunuz zaten. Sevmiyorsa yapacak bir şey yok.

kız nasıl tavlanır arkadaşlar taktik alabilir miyim? sevdiğim kız varda
Arkadaşsan kolay ancak arkadaş değilsen biraz daha zor.
Tanışmıyorsan biraz daha konuyu aç nerede gördün falan fiso da ona göre bir taktik veriyim tutma garantili.
Az önce manitadan engel yedim.

Tanışmıyorsan biraz daha konuyu aç nerede gördün falan fiso da ona göre bir taktik veriyim tutma garantili.
yakıyoruz reis bize de bakan yok :D hiçbir zaman olmadı zaten oda ayrı konu asddsa

yakıyoruz reis bize de bakan yok :D hiçbir zaman olmadı zaten oda ayrı konu asddsa
Kim bakmıyor olm azcık özgüvenli ol kendine güven "biz istersek tüm dikkatleri üstümüze çekeriz de istemiyoruz" kafasıyla takıl

okulda gördüm ama aynı sınıfta değiliz

okulda gördüm ama aynı sınıfta değiliz
Aga o biraz zor ya, dikkat çekmen gerekiyor kızla bir yerlerde çarpışma numarası falan yapıp pardon çekersen kızın aklında kalırsın. Aklında kaldıktan sonrası gerçekten kolay şahsi bir ağırlığın olsun çok gevşek takılma bu kızı her gördüğünde de biraz göz göze gelmeye çalış 1.5-2 hafta içinde sevgili yapmazsa senindir.

Bir şeyler hediye etme hediye alma devri falan bitti öyle şeyler hiç deneme giyinişin falan güzelse bunların sınıfına gidip sınıf defterinden biraz deftere bakma muhabbeti yapabilirsin ki 20 yaşındasın sanırım üniversitedesin bunların hepsi daha zor.

Okulda oturma yerleri varsa oralarda bu kızı yakalamaya çalış masasından sandalye falan istersin asansörlerde yakalayabilirsin tek yapman gereken güzel giyinmek ve kızın gözüne çarpmak. Sen kızın peşinde koşma seni beğenirse o zaten koşar, koşmuyorsa boşver zaten bir kere görüp sevmişsin.

Hıc ugrasma

Son düzenleme:
Aga o biraz zor ya, dikkat çekmen gerekiyor kızla bir yerlerde çarpışma numarası falan yapıp pardon çekersen kızın aklında kalırsın. Aklında kaldıktan sonrası gerçekten kolay şahsi bir ağırlığın olsun çok gevşek takılma bu kızı her gördüğünde de biraz göz göze gelmeye çalış 1.5-2 hafta içinde sevgili yapmazsa senindir.

Bir şeyler hediye etme hediye alma devri falan bitti öyle şeyler hiç deneme giyinişin falan güzelse bunların sınıfına gidip sınıf defterinden biraz deftere bakma muhabbeti yapabilirsin ki 20 yaşındasın sanırım üniversitedesin bunların hepsi daha zor.

Okulda oturma yerleri varsa oralarda bu kızı yakalamaya çalış masasından sandalye falan istersin asansörlerde yakalayabilirsin tek yapman gereken güzel giyinmek ve kızın gözüne çarpmak. Sen kızın peşinde koşma seni beğenirse o zaten koşar, koşmuyorsa boşver zaten bir kere görüp sevmişsin.
yok lisedeyim yaşımı biraz büyük yazdım , liseye göre taktik varmı :D

yok lisedeyim yaşımı biraz büyük yazdım , liseye göre taktik varmı :D
İlk yazdıklarım liseye göre kızın dikkatini çek biraz ağır takıl ve giyinişin güzel olsun.
Sınıf defteri taktiğini falanda kullan sık sık gir, git kıza bak en sonunda illa gelip biri sorucaktır sende uçtan çıtlatırsın ki kızın kulağına gitsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl