Bulundu kitpvp/ffa (1.18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba ben kitpvp/ffa sunucusu açacağım ama daha önce hiç ffa veya kitpvp sunucusu açmadım bi plugin önerisi olan varmı böyle içinde bir sürü kit vs. olan

merhaba ben kitpvp/ffa sunucusu açacağım ama daha önce hiç ffa veya kitpvp sunucusu açmadım bi plugin önerisi olan varmı böyle içinde bir sürü kit vs. olan
Bana kalırsa 2 adet önenli Plugin söyleyebilirim.

KitAdder: Bu eklenti, oyunculara farklı savaş kitleri eklemenizi sağlar. Farklı itemler, zırhlar ve eşyalar verebilirsiniz.

CombatLogX: Bu eklenti, oyuncuların savaşırken sunucudan kaçmasını önler ve savaşın ortasında komut kullanmama gibi özelliklere sahip.

Zaten diğer pluginler tüm global sunucularda olduğu için işin kolay olur. Ama Eğer imkanın var ise hazır bir paket bulup onu editleme - düzenleme yapabilirsin.

Veya O pakete bakarak, kendini geliştirebilirsin.

Bana kalırsa 2 adet önenli Plugin söyleyebilirim.

KitAdder: Bu eklenti, oyunculara farklı savaş kitleri eklemenizi sağlar. Farklı itemler, zırhlar ve eşyalar verebilirsiniz.

CombatLogX: Bu eklenti, oyuncuların savaşırken sunucudan kaçmasını önler ve savaşın ortasında komut kullanmama gibi özelliklere sahip.

Zaten diğer pluginler tüm global sunucularda olduğu için işin kolay olur. Ama Eğer imkanın var ise hazır bir paket bulup onu editleme - düzenleme yapabilirsin.

Veya O pakete bakarak, kendini geliştirebilirsin.
KitAdder plugini baktığım kadarıyla 1.12 sürümünde ben 1.18 sürümü için yapacağım ?

KitAdder plugini baktığım kadarıyla 1.12 sürümünde ben 1.18 sürümü için yapacağım ?
Anladım, forum paylaşırken sürüm bilgilendirmesi yapmadığınız için ben düşük sürümde yaparsın zannetmiştim.

KitPVP, KitsPlus, EssentialsKits

Bunlara bir göz at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl