Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktada belirttiğim gibi essentials configin içinde kitleri istediğim gibi değiştiriyorum ardından swye giriyorum fakat hiç bir kit değişmemiş hala aynı nasıl ayarlayabilirim kitleri ?
Config dosyasında ayarlamalarını yap kaydet ve çık, daha sonra oyundan /ess reload komutunu yaz sonra kiti kontrol et, eğer yine yaptığın değişiklikler olmazsa config dosyasındaki kits ayarlamalarinin oldugu yerin kodunu buraya at bir yanlışlık varsa düzeltelim.
++Plus notepad uygulamsını yükley,in. O uygulamayı kullanarak kitleri ayarlayın. Ayarlerken Kırmızı ile gösterilen yerlerin boşluklarını silin, ardından aynı boşlukları tekrar koyun. Microsoft Notepad kullanırken bazen hatalar olabiliyor ki bu hatalar yüzünden eklentiler doğru olarak kaydedilmiyor.
Değerli yorumlarınız içine hepinize tek tek teşekkür ediyorum şimdi sırasıyla deniyorum[DOUBLEPOST=1490402223,1490383411][/DOUBLEPOST]Sorunum sayenizde halloluldu teşekkürler arkadaşlar konu kilitlenebilir