Kitleri nasıl ayarlayabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xsyasarxs2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 927
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsyasarxs2

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Başlıktada belirttiğim gibi essentials configin içinde kitleri istediğim gibi değiştiriyorum ardından swye giriyorum fakat hiç bir kit değişmemiş hala aynı nasıl ayarlayabilirim kitleri ?

Config dosyasında ayarlamalarını yap kaydet ve çık, daha sonra oyundan /ess reload komutunu yaz sonra kiti kontrol et, eğer yine yaptığın değişiklikler olmazsa config dosyasındaki kits ayarlamalarinin oldugu yerin kodunu buraya at bir yanlışlık varsa düzeltelim.

++Plus notepad uygulamsını yükley,in. O uygulamayı kullanarak kitleri ayarlayın. Ayarlerken Kırmızı ile gösterilen yerlerin boşluklarını silin, ardından aynı boşlukları tekrar koyun. Microsoft Notepad kullanırken bazen hatalar olabiliyor ki bu hatalar yüzünden eklentiler doğru olarak kaydedilmiyor.

HTML:
https://notepad-plus-plus.org/download/v7.3.3.html

Yalnış yeri düzenliyor olabilirmisin? Dikkatli bak.Essentials'da 2'den fazla kits veya kit bölümü olacaktır.

Değerli yorumlarınız içine hepinize tek tek teşekkür ediyorum şimdi sırasıyla deniyorum[DOUBLEPOST=1490402223,1490383411][/DOUBLEPOST]Sorunum sayenizde halloluldu teşekkürler arkadaşlar konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl