Kısıtlamalar yeniden gelmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında maddi destek olsa 2 hafta kesintisiz sokağa çıkma yasağı gelse inanılmaz olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum fakat tabii çok zor bir şey umarım mümkün olur.

Aslında maddi destek olsa 2 hafta kesintisiz sokağa çıkma yasağı gelse inanılmaz olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum fakat tabii çok zor bir şey umarım mümkün olur.
Bu olay 2 hafta ile sınırlı değil ki. Ayriyeten bir insanı sen 2 hafta evde tutamazsın. Bana göre en mantıklı çözüm 2020 yılında yaz sezonunu kısa tutmaları lazımdı. Yaz sezonu yanlış hatırlamıyorsam Eylül-Ekim ayında son buldu. Eğer yaz sezonu gerçekten kısa tutulsaydı yayılım oranı bu kadar belki artmazdı.

Vaka sayılarının artmasının Sebebinin şunlar olduğunu düşünüyorum;

-
İnsanlar sosyal mesafeye dikkat etmiyorlar.
- Maske Takmıyorlar.
- Temziliğe dikkat etmiyorlar.

Ve Devlet gereken kısıtlamaları getirmiyor. Ekonami bu halde olması devletin gerekli kısıtlamalarının
almasının önüne geçiyor. Yani devlet bile çıkmaza girmiş durumda. Gerçekten türkiye cumhiriyeti
zor dönemlerden geçiyor. Umarım en yakın zamanda bu günleri ülke olarak atlatırız.

çok daha ağır önlemler alınmalı diye düşünüyorum

Bence , Korona baya bi azalana kadar yasak olması lazım.

2-3 Haftalığına bir sokağa çıkma yasağı olsaydı gerçekten vakalar azalırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl