Haber Kışa Merhaba 3 Adet Steam Oyun Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Isim : Nihat
---> Forum Nick : TheSmoses
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : bir yotube kanalında gördüm ve forum baya güzelmiş :D
---> Skype : nihat325

---> Isim : (Zorunlu)
---> Forum Nick : (Zorunlu)
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu)
---> Skype : (Zorunlu Değil)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---> Isim : (Zorunlu)=Alperen
---> Forum Nick : (Zorunlu)=Baltazar7979
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu)=Güzel Oldugu İçin Katılıyorum=Minecraft Multimedya ---> Skype : (Zorunlu Değil)=Şey Abi Yok Benim Skype Ama Olsa Yazardım Hayırlı Günler Sana:)

Yorum=Abi Böle Bi Çekiliş Yaptıgın İçin Teşekkürler:)Atom Abiye Selam Üşenmedim Ha Ataber Abiye:D:D:):p:p:p:p:p:p

İsim: Mehmet Efe Akça
Forum Nick: TechnicalSkin
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz: Alp falan katılamıyormuş ama bizi yazmamışsınız ondan katılıyım dedim. Forum güzelmiş :D
Herkese bol şanslar!

Yazım ve imla hataları varsa özür dilerim. Bu mesaj telefonumdan gönderildi.
Adım:Berkay Sapmaz Forum nickim: berkaysapmaz Yarışmaya katılma sebebim ve forum hakkındaki düşüncelrim:Benim ailem oyun satın almama izin vermiyo bu yüzden yarışmaya katıldım,düşüncem forumları çok fazla bilmem ama bu gördüğüm ilk forum,forumun yapısı ve tasarımı çok başarılı.
Şanslı olan kazansın:)

İsim: Batuhan Şahin
Forum Nick: casper0901
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz:Yarışmaya aslında sadece Payday 2 için geldim :D.
Formunuzu ise güzel buldum :D

---> Isim : Baturay
---> Forum Nick : Batu77
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Öğrenciyiz malum para bulunmuyor pek :D , forum genel olarak gayet güzel

--->Isim : Furkan Taze
---> Forum Nick : Furkan Taze
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Minecraft Ağırlıklı Olmanız/Oyunbaz Kanalından Öğrendim ve Geldim
---> Skype : furkanemin.taze1

---> Isim : Mert Erdem
---> Forum Nick : bambil54
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : abi internette mc diye araştırıyodum siz çıktınız bakayım dedim gerçekten beğendim ve burdayım sebebim:Benim hiç orjinal oyunum olmadı
---> Skype : bambi54
--------------------------------------------------------

---> Isim : Emre
---> Forum Nick : MyRealteam
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : çünkü steam oyunları güzel olduğu için ktaılmak istedim
---> Skype : (Zorunlu Değil)

İsim:Atakan
Forum Nick:glowbear
Sebep:Steam'deki oyunlar hoşuma gidiyor.Ayrıca forumunuzu çok güzel buldum en güzel forumlardan biri.

---> Isim : (Zorunlu) Tolga
---> Forum Nick : (Zorunlu) TobyMeep
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu) Katılma sebebim oooo 3 steam oyun alırım bir dal gibi birşeydi(çok açık sözlüyümdür.).Forumu Oyunbaz kanalında vede duyup duruyordum bu forumu en sonunda girdim üşenmeyip.
---> Skype : (Zorunlu Değil) tobymeep

İsim:Kadir Berk Başyeşil
Forum İsmi: kadir berk başyeşil
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz: Katılma Sebebim Çekilişte İstediğim Oyunların Bulunması Ve Forum Harika.

---> Isim : Kadir Berk
---> Forum Nick : KadirBerk
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Katılım sebebim; Oyun istiyor olmam. Forumu buluşum; güzel olmuş. Arkaplan biraz göz yoruyor gibi...
---> Skype : kadirberk999

Son düzenleme:
---> Isim : Barış Özlü
---> Forum Nick : barisiepie
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Sebep, çok oyun satın alan birisi değilim crackli oynarım ve Steam'den bedava 3 oyun almak çok güzel bir şey benim için. Forum çok güzel ve bilgilendirici.
---> Skype : Yok

---> Isim : Batuhan
---> Forum Nick : GHOST7452
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : oyun için katılıyorum çok mınecraft hakkında her şey var
---> Skype : Batuhan köksal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl