---> Isim : (Zorunlu)
---> Forum Nick : (Zorunlu)
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu)
---> Skype : (Zorunlu Değil)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---> Isim : (Zorunlu)=Alperen
---> Forum Nick : (Zorunlu)=Baltazar7979
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu)=Güzel Oldugu İçin Katılıyorum=Minecraft Multimedya ---> Skype : (Zorunlu Değil)=Şey Abi Yok Benim Skype Ama Olsa Yazardım Hayırlı Günler Sana:)
Yorum=Abi Böle Bi Çekiliş Yaptıgın İçin Teşekkürler:)Atom Abiye Selam Üşenmedim Ha Ataber Abiye:D:D:):p:p:p:p:p:p
Adım:Berkay Sapmaz Forum nickim: berkaysapmaz Yarışmaya katılma sebebim ve forum hakkındaki düşüncelrim:Benim ailem oyun satın almama izin vermiyo bu yüzden yarışmaya katıldım,düşüncem forumları çok fazla bilmem ama bu gördüğüm ilk forum,forumun yapısı ve tasarımı çok başarılı.İsim: Mehmet Efe Akça
Forum Nick: TechnicalSkin
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz: Alp falan katılamıyormuş ama bizi yazmamışsınız ondan katılıyım dedim. Forum güzelmiş :D
Herkese bol şanslar!
Yazım ve imla hataları varsa özür dilerim. Bu mesaj telefonumdan gönderildi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!