Kim Yazcak? Skripti -By RoleCraft

Selimakoguz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
41
Minecraft
SelimSpeedy

Discord:

seliminyo

Bugün Sizlere Kendim Yazmış Olduğum Basit Bir Skripti Tanıtacağım.
Skript Adı: Kim Yazcak?
Sahip: RoleCraft
Şimdi hemen skriptimizin ne işe yaradığını anlatıyım.
Skript benim ayarladığıma göre tabii sizde değiştirebilirsiniz benim belirlediğim yazıları 25 dakikada bir çalışıyor. ve aynı kelime oyunu gibi şu yazıyı yazınız diye bir yazı çıkartıyor ve o yazıyı ilk yazana ödül veriyor. umarım anlatabilmişimdir
Görüntüler:

2019-08-31_22.37.26.png
2019-08-31_22.37.34.png

Skriptimiz Böyle.

Skript İndirme ve VirüsTotal Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Süper Skript :) İla Swimde Kulancam

Güzel bir skript olmuş tebrik ederim basit ama başarılı :) Fakat hep aynı kelimeleri tekrar etmesi biraz kötü olmuş onun yerine rasgele bir kod oluşumu olsa daha iyi gibi olabilir. Bizim çılgın oyuncular bunu kopyalayıp yapıştırabiliyor :'D

Güzel bir skript olmuş tebrik ederim basit ama başarılı :) Fakat hep aynı kelimeleri tekrar etmesi biraz kötü olmuş onun yerine rasgele bir kod oluşumu olsa daha iyi gibi olabilir. Bizim çılgın oyuncular bunu kopyalayıp yapıştırabiliyor :'D
Yorumunuz için teşekkür ama birşeyi kaçırmışsınız aynı kelimeler tekrar etmiyor "Emek Skyblock'un Adresi" or "Bu Sunucu Harika" or "RoleCraft En İyisi"
Ben böyle birkaç tane yazdım siz isterseniz devam ettirebilirsiniz
or="Yada"

ben oradaki ss leri ard arda çektim ondan dolayı aynı şeyler :D

ben oradaki ss leri ard arda çektim ondan dolayı aynı şeyler :D
Yorumunuz için teşekkür ama birşeyi kaçırmışsınız aynı kelimeler tekrar etmiyor "Emek Skyblock'un Adresi" or "Bu Sunucu Harika" or "RoleCraft En İyisi"
Ben böyle birkaç tane yazdım siz isterseniz devam ettirebilirsiniz
or="Yada"
Sanırım anlatamadım :( Dediğim şey şu ne kadar kelime yazarsak yazalım o kelimeler sıfırlanıp tekrar başa dönecek yani örneği Emek Skyblock'un Adresi kelimesini kaç kere geçerse geçsin veya ondna sonra kaçtane kelime eklerseniz ekleyin o tekrar başa dönücek bu sayede aynı kelimeyi tekrar etmiş olucak.

Sanırım anlatamadım :( Dediğim şey şu ne kadar kelime yazarsak yazalım o kelimeler sıfırlanıp tekrar başa dönecek yani örneği Emek Skyblock'un Adresi kelimesini kaç kere geçerse geçsin veya ondna sonra kaçtane kelime eklerseniz ekleyin o tekrar başa dönücek bu sayede aynı kelimeyi tekrar etmiş olucak.
skript kafasına göre bir kelime uyduramazya :D
onlar sıra ile gitmiyor rastgele içlerinden random çıkıyor

skript kafasına göre bir kelime uyduramazya :D
onlar sıra ile gitmiyor rastgele içlerinden random çıkıyor
Kod ile rasgele kelime oluşturabilirsin bunu öğrenip skriptini upgradelersen daha iyi olucağını tahmin ediyorum iyi akşamlar :)

Kod ile rasgele kelime oluşturabilirsin bunu öğrenip skriptini upgradelersen daha iyi olucağını tahmin ediyorum iyi akşamlar :)
Sanada iyi akşamlar. Benim bildiğim o randomlar tek sayılarda oluyor normal olaran yazılardada olduğunu düşünüyorum ama öyle olursa büyük olasılıkla jsajadqjmsadaj diye yazılar oluşur ben bu skripti yaparkenki amacım oyuncuların hem sunucu ile ilgili iyi şeyler yazsınlar hemde ödül alsınlar :D

skrayfall ya da skdragon gerekmektedir.

Kelime Oyunu dediğimiz Skripti andırıyor. Aslında geliştirilmeye açık ve hoş olmuş.

Öncelikle her döngünün ardından stop koymana gerek yok zaten döngü bitince kendini durdurur. Sonra skript basit olmuş ama fena sayılmaz. Birde eğer oyuncu kelimeyi yazarsa {yazı} veriablesi null(Not Set) değerine sahip oluyor oyunculardan biri null yazarsa ödülü alabilir. Bu yüzden oyunbasladi diye bir veriable açıp kontrol ettirmen lazım. Başarılar!

Öncelikle her döngünün ardından stop koymana gerek yok zaten döngü bitince kendini durdurur. Sonra skript basit olmuş ama fena sayılmaz. Birde eğer oyuncu kelimeyi yazarsa {yazı} veriablesi null(Not Set) değerine sahip oluyor oyunculardan biri null yazarsa ödülü alabilir. Bu yüzden oyunbasladi diye bir veriable açıp kontrol ettirmen lazım. Başarılar!
sağolun daha yeni skript kodlamaya başladım sayılır o yüzden çoğu birşeyi bilmiyorum

Basit bir skript ama daha ileride daha iyi şeyler yapıcağını düşünüyorum. Başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl