HestiaNetworkNW
Play.HestiaNetWork.Com l Faction Sunucu l 24.12.20
- Elmaslar
- 13
- Minecraft
- Vuuka
Discord:
Storm#9613
Storm#9613
Ücretsiz bir şekilde alttaki linkten türkçe tanıtımını okuyup spigottan indirip npc, tabela, kafa, armorstand, hologram tarzlarında sıralayabilirsin sunucunda başarılar.Beyler
Kill Sıralaması Npc ler olacak tepelerinde Öldürme İstatigi Olacak Öldürme TOP 5
Kazı Sıralaması Aynı Şekidle TOP 5 Kazı Sıralamas
Aktiflik TOP5 Sıralaması
Bu 3 sıralamayı nasıl yaparız skript mi gerekli yoksa pluginlerle oluyormu
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Storm#9613
Storm#9613
Storm#9613
HarunBulbull#8233
Kankam kırılan blokları saymasını ve onları sıralama yapmasını mı istiyorsun tam olarak? Ona göre yardımcı olabilirim.Beyler Konu Hala Devam Ediyor Kazı Sıralamasını Hala Yapamadım
Ulaş Bana Discord Tuntulloww#4045Beyler Konu Hala Devam Ediyor Kazı Sıralamasını Hala Yapamadım
Storm#9613
Evet kanka hologram şeklinde istiyorumKankam kırılan blokları saymasını ve onları sıralama yapmasını mı istiyorsun tam olarak? Ona göre yardımcı olabilirim.
Storm#9613
EkledimUlaş Bana Discord Tuntulloww#4045
HarunBulbull#8233
Evet kanka hologram şeklinde istiyorum
para ve öldürmeyi yaptım fakat en çok lapis kazanlar diye yapamadım
every 2 minutes:
execute console command "lapissiralama"
on breaking of a lapis ore:
add 1 to {Lapis::%player%}
command /lapisholo:
permission: sk.admin
trigger:
set {lapisholo} to location of player
execute console command "lapissiralama"
command /lapissiralama:
permission: sk.admin
trigger:
delete {lapissıralama1}
delete {lapissıralama2}
delete {lapissıralama3}
delete {lapissıralama4}
delete {lapissıralama5}
delete {lapissıralama6}
delete {lapissıralama7}
delete {lapissıralama8}
delete {lapissıralama9}
delete {lapissıralama10}
loop {Lapis::*}:
add 1 to {_size}
if {_low.to.high.list::%loop-value%} is not set:
set {_low.to.high.list::%loop-value%} to loop-index
else:
set {_n} to 0
loop {_size} times:
set {_n} to {_n}+1
{_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} is not set
set {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} to loop-index
stop loop
wait 1 tick
set {_n} to size of {_low.to.high.list::*}
loop {_low.to.high.list::*}:
set {_high.to.low.list::%{_n}%} to loop-value
set {_n} to {_n}-1
wait 1 tick
set {_i} to 0
loop {_high.to.low.list::*}:
add 1 to {_topnumber}
if loop-value is set:
set {_player} to "%loop-value%" parsed as offlineplayer
else:
set {_player} to "Bekleniyor..."
set {lapissıralama%{_topnumber}%} to "&8* &f&o%{_topnumber}%## &c%{_player}% &8- &f&o%{Lapis::%loop-value%}% Lapis &8*"
add 1 to {_i}
if {_topnumber} > 10:
stop loop
delete holo object "lapis"
create holo object "&c&l○ TOP 10 ○;&f;%{lapissıralama1}%;%{lapissıralama2}%;%{lapissıralama3}%;%{lapissıralama4}%;%{lapissıralama5}%;%{lapissıralama6}%;%{lapissıralama7}%;%{lapissıralama8}%;%{lapissıralama9}%;%{lapissıralama10}%;" with id "lapis" at location of {lapisholo}
stop
Storm#9613
Deneyecek fırsatım olmadı, hata alırsan konsol çıktısı at :)
/lapisholo -> hologram konumunu belirler
/lapissiralama -> siralamayı yeniler
Her 2 dakikada sıralama otomatik yenilenir.
Kod:every 2 minutes: execute console command "lapissiralama" on breaking of a lapis ore: add 1 to {Lapis::%player%} command /lapisholo: permission: sk.admin trigger: set {lapisholo} to location of player execute console command "lapissiralama" command /lapissiralama: permission: sk.admin trigger: delete {lapissıralama1} delete {lapissıralama2} delete {lapissıralama3} delete {lapissıralama4} delete {lapissıralama5} delete {lapissıralama6} delete {lapissıralama7} delete {lapissıralama8} delete {lapissıralama9} delete {lapissıralama10} loop {Lapis::*}: add 1 to {_size} if {_low.to.high.list::%loop-value%} is not set: set {_low.to.high.list::%loop-value%} to loop-index else: set {_n} to 0 loop {_size} times: set {_n} to {_n}+1 {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} is not set set {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} to loop-index stop loop wait 1 tick set {_n} to size of {_low.to.high.list::*} loop {_low.to.high.list::*}: set {_high.to.low.list::%{_n}%} to loop-value set {_n} to {_n}-1 wait 1 tick set {_i} to 0 loop {_high.to.low.list::*}: add 1 to {_topnumber} if loop-value is set: set {_player} to "%loop-value%" parsed as offlineplayer else: set {_player} to "Bekleniyor..." set {lapissıralama%{_topnumber}%} to "&8* &f&o%{_topnumber}%## &c%{_player}% &8- &f&o%{Lapis::%loop-value%}% Lapis &8*" add 1 to {_i} if {_topnumber} > 10: stop loop delete holo object "lapis" create holo object "&c&l○ TOP 10 ○;&f;%{lapissıralama1}%;%{lapissıralama2}%;%{lapissıralama3}%;%{lapissıralama4}%;%{lapissıralama5}%;%{lapissıralama6}%;%{lapissıralama7}%;%{lapissıralama8}%;%{lapissıralama9}%;%{lapissıralama10}%;" with id "lapis" at location of {lapisholo} stop
Storm#9613
Şöyle Bir Hata Aldım Reis Ama hologram Çalışıyor bu sorun yaratırmıDeneyecek fırsatım olmadı, hata alırsan konsol çıktısı at :)
/lapisholo -> hologram konumunu belirler
/lapissiralama -> siralamayı yeniler
Her 2 dakikada sıralama otomatik yenilenir.
Kod:every 2 minutes: execute console command "lapissiralama" on breaking of a lapis ore: add 1 to {Lapis::%player%} command /lapisholo: permission: sk.admin trigger: set {lapisholo} to location of player execute console command "lapissiralama" command /lapissiralama: permission: sk.admin trigger: delete {lapissıralama1} delete {lapissıralama2} delete {lapissıralama3} delete {lapissıralama4} delete {lapissıralama5} delete {lapissıralama6} delete {lapissıralama7} delete {lapissıralama8} delete {lapissıralama9} delete {lapissıralama10} loop {Lapis::*}: add 1 to {_size} if {_low.to.high.list::%loop-value%} is not set: set {_low.to.high.list::%loop-value%} to loop-index else: set {_n} to 0 loop {_size} times: set {_n} to {_n}+1 {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} is not set set {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} to loop-index stop loop wait 1 tick set {_n} to size of {_low.to.high.list::*} loop {_low.to.high.list::*}: set {_high.to.low.list::%{_n}%} to loop-value set {_n} to {_n}-1 wait 1 tick set {_i} to 0 loop {_high.to.low.list::*}: add 1 to {_topnumber} if loop-value is set: set {_player} to "%loop-value%" parsed as offlineplayer else: set {_player} to "Bekleniyor..." set {lapissıralama%{_topnumber}%} to "&8* &f&o%{_topnumber}%## &c%{_player}% &8- &f&o%{Lapis::%loop-value%}% Lapis &8*" add 1 to {_i} if {_topnumber} > 10: stop loop delete holo object "lapis" create holo object "&c&l○ TOP 10 ○;&f;%{lapissıralama1}%;%{lapissıralama2}%;%{lapissıralama3}%;%{lapissıralama4}%;%{lapissıralama5}%;%{lapissıralama6}%;%{lapissıralama7}%;%{lapissıralama8}%;%{lapissıralama9}%;%{lapissıralama10}%;" with id "lapis" at location of {lapisholo} stop
HarunBulbull#8233
Dostum o variablede 10 sayısını otomatik belirlediğinden kaynaklı, şu an çalışıyorsa ileride de çalışır sorun yaratmaz.Şöyle Bir Hata Aldım Reis Ama hologram Çalışıyor bu sorun yaratırmı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!