Çözüldü Kill kasma engel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedattrcodet

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
SedatTRCode
merhaba ben bir oyuncuyu üst üste 7 kere 100 saniye gibi bir sürede öldürünce bir uyarı mesajı gelmesini istiyorum ve aynı şeyi tekrar yapar ise 30 dakika yasaklanmasını istiyorum bunu yapmak mümkünmüdür yapılabilecek birşey ise skriptini veya pluginini atabilir misiniz?

Bunu yapabilecek bir plugin var mı hiç bir bilgim yok dostum, fakat tahminimce yoktur. YouTube ve başka sitelerde arama yaparak konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsin.
Minecraft ve Pluginler hakkında daha fazla bilgi almak için Discord : Gölge#8647

Bunu yapabilecek bir plugin var mı hiç bir bilgim yok dostum, fakat tahminimce yoktur. YouTube ve başka sitelerde arama yaparak konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsin.
Minecraft ve Pluginler hakkında daha fazla bilgi almak için Discord : Gölge#8647
kabul et

merhaba, deneme şansım olmadı ama sorun çıkartacağını düşünmüyorum
JavaScript:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    if {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} is not set:
        set {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} to now
        add 1 to {killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%}
    else:
        if {killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} < 7:
            if difference between {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} and now <= 100 seconds:
            if difference between {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} and now > 100 seconds:
                clear {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%}
                clear {killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%}
        if {killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} >= 7:
            if difference between {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} and now <= 100 seconds:
                if {warn::%attacker's uuid%} = 0:
                    send "» &6%victim% &eoyuncusunu &6%{killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%}% &ekere öldürdüğün için uyarı aldın%nl%&6100 &esaniye içerisinde bir daha öldürürseniz &630 Dakika &6uzaklaştırma alacaksınız!" to attacker
                    add 1 to {warn::%attacker's uuid%}
                if {warn::%attacker's uuid%} >= 1:
                    clear {warn::%attacker's uuid%}
                    send "» aynı şeyi tekrar yaptın, 30 dakika yasaklanıyorsun" to attacker
                    console command "/tempban %attacker% 30m"
            if difference between {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} and now > 100 seconds:

merhaba, deneme şansım olmadı ama sorun çıkartacağını düşünmüyorum
JavaScript:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    if {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} is not set:
        set {killTime::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} to now
    else:
        if {killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} < 7:
        if {killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%} >= 7:
                if {warn::%attacker's uuid%} = 0:
                    send "» &6%victim% &eoyuncusunu &6%{killCount::%attacker's uuid%::killed::%victim's uuid%}% &ekere öldürdüğün için uyarı aldın%nl%&6100 &esaniye içerisinde bir daha öldürürseniz &630 Dakika &6uzaklaştırma alacaksınız!" to attacker
                    add 1 to {warn::%attacker's uuid%}
                if {warn::%attacker's uuid%} >= 1:
                    clear {warn::%attacker's uuid%}
                    send "» aynı şeyi tekrar yaptın, 30 dakika yasaklanıyorsun" to attacker
                    console command "/tempban %attacker% 30m"
teşekkürler ve bir sorum daha var her killde bir oyuncuya para veriyor ben o attackerden 700para kesilmesini istiyorum bunu güncelleyip kodu atarsaniz çözüldü olarak işaretleyeceğim çok sağolun yasaklama kısmında olacak yasaklamadan önce 700 lira kesecek

merhaba skript çalışmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl