Çözüldü Kılıca Özel Güç Ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisicik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pisicik

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Minecraft
PisicikYT
X
p1s1c1k

Discord:

p1s1c1k

Selamlar Kendi Sunucumda Kılıca Sağ Tıklayınca Özel Güç Veren Bir Plugin Vardı Onu Bilen Varsa Söyleyebilirmi Bide Nasıl Kullanıcam Yardımcı Olurmusunuz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gerekli herşey var bende çok hakim değilim şuanda önceden kullanmıştım ama ücretsiz sürüm olmasına rağmen işinize yarar efektler var

Ücretsiz sürümünde eşya limiti var pl ye hakimim eğer fazla yapılacak varsa konuşabiliriz eklersiniz dc den

Selamlar Kendi Sunucumda Kılıca Sağ Tıklayınca Özel Güç Veren Bir Plugin Vardı Onu Bilen Varsa Söyleyebilirmi Bide Nasıl Kullanıcam Yardımcı Olurmusunuz
Öyle bir şey genellikle mmorpg rpg tabanlı eşyalarda skill mantığıyla çalışıyor die biliyorum ama daha kolay bir şey isterseniz özel büyüler oluyor klasik her sunucuda bulunan 100'Den fazla her eşya için vanilla dışı çok faktörlü büyüler ekliyor oyuna ona bir göz atabilirsiniz

Öyle bir şey genellikle mmorpg rpg tabanlı eşyalarda skill mantığıyla çalışıyor die biliyorum ama daha kolay bir şey isterseniz özel büyüler oluyor klasik her sunucuda bulunan 100'Den fazla her eşya için vanilla dışı çok faktörlü büyüler ekliyor oyuna ona bir göz atabilirsiniz
bugün kendisiyle konuştum klasik boxpvp lerdeki kılıç özelliklerinden istiyor ExecutableItems ile rahatlıkla yapılıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl