Pisicik
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- PisicikYT
- X
- p1s1c1k
Discord:
p1s1c1k
p1s1c1k
Krynto06
Özel güçten kastınız eğer özel yeteneklerseSelamlar Kendi Sunucumda Kılıca Sağ Tıklayınca Özel Güç Veren Bir Plugin Vardı Onu Bilen Varsa Söyleyebilirmi Bide Nasıl Kullanıcam Yardımcı Olurmusunuz
p1s1c1k
Şey Yani Sağ Tık Yapınca 3 Blok Yakındakileri Kör Etme FalanÖzel güçten kastınız eğer özel yeteneklerseplugin iş görecektirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
p1s1c1k
plugini yükledimde nasıl kullanıcağımı bilmiyorumŞey Yani Sağ Tık Yapınca 3 Blok Yakındakileri Kör Etme Falan
Krynto06
ilovemaju
Öyle bir şey genellikle mmorpg rpg tabanlı eşyalarda skill mantığıyla çalışıyor die biliyorum ama daha kolay bir şey isterseniz özel büyüler oluyor klasik her sunucuda bulunan 100'Den fazla her eşya için vanilla dışı çok faktörlü büyüler ekliyor oyuna ona bir göz atabilirsinizSelamlar Kendi Sunucumda Kılıca Sağ Tıklayınca Özel Güç Veren Bir Plugin Vardı Onu Bilen Varsa Söyleyebilirmi Bide Nasıl Kullanıcam Yardımcı Olurmusunuz
rentr
bugün kendisiyle konuştum klasik boxpvp lerdeki kılıç özelliklerinden istiyor ExecutableItems ile rahatlıkla yapılıyor zatenÖyle bir şey genellikle mmorpg rpg tabanlı eşyalarda skill mantığıyla çalışıyor die biliyorum ama daha kolay bir şey isterseniz özel büyüler oluyor klasik her sunucuda bulunan 100'Den fazla her eşya için vanilla dışı çok faktörlü büyüler ekliyor oyuna ona bir göz atabilirsiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!