Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam biraz araştırdığımızda bunların tamamen manipüle olduğunu görüyoruz.

Attığınız bungeecord saldırıyı engellememiş durumda. Hatta bunla ilgili olarak çöktüğünü video ile kanıtlamışlar.

diğeri.png

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca zaten kendi çektiğin videoda da bungeecord panelinden akan hatalar ile kendin kanıtlamışsın :)

Bu resimde dikkat edilmesi gereken bir detay daha var. Ovh sunucularınızda esnek ram olduğunu sitenizde belirtiyorsunuz fakat ss den de görüldüğü üzere bungeecorda 1300 MB ram verilmiş :)
laskd.png

Ha birde betacrafta yapılan saldırıda seninde o anda sunucuda olman akıllarda soru işareti çıkarıyor.

erh.png

Saldıran kişi creative geçiyor ve bir bakıyoruz ;

şk.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca konuya attığınız etiketler ve yorumlar saygısızlık ve kışkırtmadan öteye değildir.

Son düzenleme:
Fixin işe yaramadığını gösteren bir video daha. 1 saat önce atılmış.

Şimdi sana bir bir açıklayacağım öncelikli bu yorumu yazdığın için teşekkür ederim. İnsanlarında öğrenmesi gerek.

1-) 1. Fotoğrafta kullanılan jar bana ait değil Aegis.jar ındaki patch'ı waterfalla akatarılmış hali yani algı yaratmak için waterfall versionu kullanmışlar benim paylaştığım sürüm ise bungeecord ve waterfall arasında dağlar kadar fark var waterfall herşeyi kısıtlayarak optimize ediyor bungeecordda böyle birşey yok. Tamamen saf bungeecord'a patch edilmiş jar paylaşıldı.. Buyrun buda kanıtı
Tke7XI.png

2-) Paneldeki hatalara gelirsek bu saldırının türkçe meali crash atan bot diye geçiyor aynı zamanda HTTP.1/1 istek gönderiyor yani HEAD değilde POST verisi olarak göndermekte. Paylaştığım .jar da ise bu saldırı esnasında istekleri response etmiyor ve konsola bu yazıyı çıkarıyor. Botun gönderdiği paketi göstermesi gerekirken empty package hatası veriyor videonun ilerleyen kısımlarında ise empty package kısmınıda görebilirsiniz. İçinde casualprotecterin ücretsiz patch versionu gömülü.
hCQOxk.png

3-) BetaCraft mevzusuna gelirsek videoyu çeken MCSpam'ın gerçek sahibidir video ile alakam bile yoktur saldırı methodunu tüm türk serverlerinde denedi sadece BetaCraft değil videosunda keyubuya ait sunucularıda görebilirsiniz.

4-) Ram mevzusuna da gelirsek kişisel OVH sunucum ve 2GB ram verdim 1300MB bungeecord kullanmakta 700MB çakma lobi kullanmakta tüm methodları bu sunucu üzerinde deneyip fixliyorum ama siz çok isterseniz o rami 64 gb'ye de çıkarmasını bilirim.

5-) Eğer methodun fix olmadığını hala inanmadıysanız discord adresimden bana ulaşabilirsiniz sizlere hertürlü ispatını yapmaya çalışırım ayrıca bu aegis.jarının yapımcısı değil video başlığından da anlıyacağın kadarıyla edit olduğu söyleniyor. Sadece üzerinde oynamalar yaptım herhangi bir bypass olayında ücretsiz patch üzerinden geliştirmeye devam edeceğim.

Ben tüm insanlık için iyi birşey yaptığımı düşünüyorum çünkü videoyu atalı 1 gün oldu ve yaklaşık olarak 100 indirmeye ulaştı normalde bu patch kimsede yokdu ve şimdi herkes indirme linkiyle ulaşabilir.

İyi forumlar,

Buda taze taze olsun
88bmbV.png

Zergi farkı işte, iki şamar bir tokat. Hadi iyi forumlar...

Ne yani videoyla bir alakan yok ama videoda şansen sunucuya girdin ve saldıran kişiyi takip ediyorsun. Hocam bu kadar kanıt attım ve hala çöktüğünü inkar ediyorsun. İlerleyen günlerde bakacaz artık çöküp çökmediğine.

Ayrıca yandaşlar pusuda bekliyor. 2 dk da hemen görüp yorum atıp beğenmişler. Bu da şans ?

Ne yani videoyla bir alakan yok ama videoda şansen sunucuya girdin ve saldıran kişiyi takip ediyorsun. Hocam bu kadar kanıt attım ve hala çöktüğünü inkar ediyorsun. İlerleyen günlerde bakacaz artık çöküp çökmediğine.

Ayrıca yandaşlar pusuda bekliyor. 2 dk da hemen görüp yorum atıp beğenmişler. Bu da şans ?
Yandaş olmak kötü bir şey mi püü :mc_e_56:

Batihostun b si geçmemişken konuyu batihostla bağdaştıran arkadaşım senin içinde empati kurmak gerekiyor. Kendi içinde ne gibi psikolojik sorunlar yaşıyorsun kim bilir.

Birbirimizi kandırmayalım. Şu piyasada ki sunucuların hangi firmalardan açıldığı belli. Bir zamanlar knightnw'yede uğramış biri olarak senin batıhost kullandığını da biliyorum. Bu eklentiyi Zergi değilde firma sahibin yada firma sahibinin yandaşları paylaşsaydı aynı reaksiyonu göstermeyecek teşekkür edecektin.

Nerede Keyubunun üstlendiği bir eklenti, proje varsa karalama peşindesin.

Bunu yapıp iki firma olarak birbirinizi yaralamak yerine illegal, saldırı gibi can yakan durumlarda birbirinize yardımcı olun. Siz birbirinize yardım ettiğinizde emin olun ki Minecraft Türkiye piyasası dahada güzelleşecektir.

@Zergi bitecekse eğer bu tartışma konu içeriğini şu şekilde düzenlemeni istiyorum.
Bu eklentinin kullanımı Batıhost firmasının sahibinin isteğiyle Batıhost sunucularında kullanılması uygun gözükmemektedir.
Diğer tüm firma müşterileri ve bağımsız sunucu sahipleri kullanabilir.

Birbirimizi kandırmayalım. Şu piyasada ki sunucuların hangi firmalardan açıldığı belli. Bir zamanlar knightnw'yede uğramış biri olarak senin batıhost kullandığını da biliyorum. Bu eklentiyi Zergi değilde firma sahibin yada firma sahibinin yandaşları paylaşsaydı aynı reaksiyonu göstermeyecek teşekkür edecektin.

Nerede Keyubunun üstlendiği bir eklenti, proje varsa karalama peşindesin.

Bunu yapıp iki firma olarak birbirinizi yaralamak yerine illegal, saldırı gibi can yakan durumlarda birbirinize yardımcı olun. Siz birbirinize yardım ettiğinizde emin olun ki Minecraft Türkiye piyasası dahada güzelleşecektir.

@Zergi bitecekse eğer bu tartışma konu içeriğini şu şekilde düzenlemeni istiyorum.
Bu eklentinin kullanımı Batıhost firmasının sahibinin isteğiyle Batıhost sunucularında kullanılması uygun gözükmemektedir.
Diğer tüm firma müşterileri ve bağımsız sunucu sahipleri kullanabilir.
Yahu konunun sözde batihost ile alakalı olduğunu cidden batihost kullanmamamı bağlıyorsun ?

Bana gösterir misin kaç tane keyubu konusunu karaladığımı?

Yahu konunun sözde batihost ile alakalı olduğunu cidden batihost kullanmamamı bağlıyorsun ?

Bana gösterir misin kaç tane keyubu konusunu karaladığımı?
Haklısın yedek. Hayrola Yusuf'un finalleri felan mı başladı gözükmüyor ortalıkta?

Haklısın yedek. Hayrola Yusuf'un finalleri felan mı başladı gözükmüyor ortalıkta?
Düşündüklerinde madem ısrarcısın o zaman seni sana bırakalım. Senin kalıplaşmış düşüncelerine ve yazılarına daha cevap vermeyecem. Kimse için kullanılmadım kullanılmayacamda :)

@ErenAslN selam, geri bildirimin için teşekkür ederim.
Esnek RAM & CPU projesi haziran - temmuz aylarında web panel olarak 1 ay boyunca denenmiş olup sonrasında kaldırılmıştır.
Ancak projeyi kalıcı olarak sonlandırmayıp arka planda çalışmalarımız devam ettiği için tasarımı güncelleme gereği duymadık.
satın al kısmına tıkladığınızda
2GB ve 4GB fiyatlandırmalarıyla karşı karşıya kalıyorsunuz bu yaklaşık olarak 6 aydır böyle.
Güncel paketlerimiz şu şekildedir.

1577226490890.png

Saldır > Korumasını Gönder > Kahraman Ol
1577257032119.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl