KEYUBU.COM - DDoS Koruması, Bot Koruması, Ücretsiz Reklam, Türkiye Lokasyon | Ryzen ve I9 Yeni Nesil Sunucular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Keyubu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 13.128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyubuyu uzun uzun anlatmışlar. Benim tabirimle ucuzluğun ve kalitenin ortak birleşimi , ayrıca yanında hediyeleride mevcut. Şuan ki hostinglerden daha iyi durumda. Keyubunun konusu açılması iyi olmuş.Bu kaliteyi herkese duyurmak gerek.​

adamlar yapmıs usta ama bxhost'u bırakmak istemiyorum

Sunucumu Burdan Aldım Gayet Memnun'Um.

Yarışma sonuçları açıklanmıştır. Kazanan Arkadaşları Tebrik Ederiz. Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin yakında güzel bir yarışma kokusu alıyorum.
(Gecikmeden dolayı özür dileriz.)
Dipnot: Stok Sorunu olduğu için yeni stoklar geldiğinde ödülleri teslim edilecektir.
Dipnot2: Keyubu.com müşteri girişi yaptığınızda Hediye Talep Departmanına aşağıdaki şablonu kullanarak mesaj yollayınız

Mesaj Başlığı: Keyubu Çekilişi Kazandım
Adınız:
Soyadınız:
Çekiliş ID(sonuç sayfasında # olan kod)
Yarışmaya Katılım sağladığınız (E-posta adresiniz):

Şablonu ile mesaj yollarak beklemeleri gerekmektedir.

Vee Beklenen AN! Yarışmayı Kazanan Listesi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nasil alcaz hediyemizi
Yarışma sonuçları açıklanmıştır. Kazanan Arkadaşları Tebrik Ederiz. Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin yakında güzel bir yarışma kokusu alıyorum.
(Gecikmeden dolayı özür dileriz.)
Dipnot: Stok Sorunu olduğu için yeni stoklar geldiğinde ödülleri teslim edilecektir.
Dipnot2: Keyubu.com müşteri girişi yaptığınızda Hediye Talep Departmanına aşağıdaki şablonu kullanarak mesaj yollayınız

Mesaj Başlığı: Keyubu Çekilişi Kazandım
Adınız:
Soyadınız:
Çekiliş ID(sonuç sayfasında # olan kod)
Yarışmaya Katılım sağladığınız (E-posta adresiniz):

Şablonu ile mesaj yollarak beklemeleri gerekmektedir.

Vee Beklenen AN! Yarışmayı Kazanan Listesi

Keyubu yu kullanan bir müşterisi olarak memnunum bazen tartışsam da yetkilileri ile genelde bir şey demiyorlar hep alttan alıyorlar beni ondan dolayı keyubu :d

Şuu reklam işi varyaaa off

Bir keyubu müşterisi olarak son derece memnunum düşük ping oranları güçlü işlemciler daha ne isteyebilirimki?

Her şey güzelde tc kimlik no istemeniz çok kötü adımıza şirket bile açabilirsiniz çok güzel hizmetleriniz var ama sonumuz çiftlik bank olabilir tc kimlik no kaldırırsanız ilk alanlardan biri olacağım

Her şey güzelde tc kimlik no istemeniz çok kötü adımıza şirket bile açabilirsiniz çok güzel hizmetleriniz var ama sonumuz çiftlik bank olabilir tc kimlik no kaldırırsanız ilk alanlardan biri olacağım
Fatura kesmeleri için gerekli kanunlara uymak zorundalar.

TC kimlik no dolandırıcılık saldırı vb. İşlemlerin önüne geçilmek için isteniyor. Ayrıca artık TCK sahibi olmadan işlem yapamazlar yani şirket vs. korkmanıza gerek yok.

Batihost almıyor ama? eminim çiftlik bank olayındada sizin gibi insanlar vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl