Çözüldü Kayıt Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

WeiWuxian

Ziyaretçi
Sunucuya girince ya şifreli yada chest açılıp oradan şifre ayarlanacak şekilde bir script lazım plugin olarak authme kullanıyordum ama şuan sunucuda hesablara rahat girip çıkan oyuncu var kurucu hesablarında geziyor bu yüzden ya plugin yada script olacak şekilde çözüm arıyorum şimdiden cevaplar için teşekkürler

Authme kullan yada plugin yaptır.
İnsan sunucusu için özellik arar sen ne arıyorsun?

Sunucuya girince ya şifreli yada chest açılıp oradan şifre ayarlanacak şekilde bir script lazım plugin olarak authme kullanıyordum ama şuan sunucuda hesablara rahat girip çıkan oyuncu var kurucu hesablarında geziyor bu yüzden ya plugin yada script olacak şekilde çözüm arıyorum şimdiden cevaplar için teşekkürler
e auth me varsa nasıl giriyorlar ip whitelist yok mu sunucunda?

Authmede böyle bir açık yok sunucunda olan bir açık bu. Bu açığı kapatacağına autmeyi kullanmamayı tercih ediyorsun çok yanlış bir tercih

İpWhitelist yoksa sunucuna indir [] arasına sunucu sayısal ipni yaz eğer hostingin keyubuysa destek aç güvenlik duvarında ayarlamaları yapsınlar

İpWhitelist yoksa sunucuna indir [] arasına sunucu sayısal ipni yaz eğer hostingin keyubuysa destek aç güvenlik duvarında ayarlamaları yapsınlar
SonOyuncu'da ki giriş menüsünü istiyor sanırım.

aynısı benimde aklıma geldi ama şu başkası onun hesabına giriyorsa çözümü bu
1- Bungeecord sunucusudur açıkları kapatmamıştır.
2- Authme sürümü eskidir.

Arkadaş acaba şurda ne demek istedi. "plugin olarak authme kullanıyordum ama şuan sunucuda hesablara rahat girip çıkan oyuncu var"

Authme kullanıyordu başka bir şey mi kullanıyor şuan bilmiyorum "kullanıyordum" dediği için.

ip whitelist olması lazım ama ginede max sürüm indirip denerim
evt ip whitelist i silmiş 2kurucu bende diyorum sıkıntı nerede teşekkürler cevap yazanlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl