benjamin17
Normalde sağ tıkladığında kafaya geçmesi gerekiyor. Eğer olmuyor ise modeli satın aldığın satıcıdan destek alman veya itemsadder wiki-destek üstünden destek alman daha iyi olabilir.Bu ejderha kask ı kafaya takılmıyor nasıl çözerim?
Ekli dosyayı görüntüle 258119
takendisiyim

benjamin17
Texturepack uyumluluğu papera göre yapılı ve bu tarz paper helmet olanlar sağ tıkla kafaya giyilebilecek şekilde hazır olarak geliyor.Kask kağıt itemi üstüne kodlandığı için sağ tık ile otomatik giyemezsiniz, sadece envanterden kafa kısmına sürükleyerek giyebilirsiniz, üstüne yazıldığı itemi kağıt yerine helmet'e çevirmeyi deneyebilirsin
Texturepackler ile ilgili bir gram bilgim olmadığı için soruyorum; custom kasklar neden helmet üzerine yapılmamış? Yapılamaz mıydı yoksa tamamen keyfi mi?Texturepack uyumluluğu papera göre yapılı ve bu tarz paper helmet olanlar sağ tıkla kafaya giyilebilecek şekilde hazır olarak geliyor.
takendisiyim
Sanırsam 3d model veya animasyon gibi şeyleri normal helmet desteklemiyor diye papera kodluyorlarT
Texturepackler ile ilgili bir gram bilgim olmadığı için soruyorum; custom kasklar neden helmet üzerine yapılmamış? Yapılamaz mıydı yoksa tamamen keyfi mi?
Anladım. Minecraft'ı çözmek gerçekten zor. Mesela paper neden animasyonu destekliyor ama helmet desteklemiyor :DSanırsam 3d model veya animasyon gibi şeyleri normal helmet desteklemiyor diye papera kodluyorlar
miosett
Hocam bunlar config dosyasında PAPER olarak geçiyor alttada gördüğünüz gibi paper bunları /hat komuduyla veya config dosyasında PAPER kısmını NETHERITE_HELMET yaparak değişebilirsinizBu ejderha kask ı kafaya takılmıyor nasıl çözerim?
Ekli dosyayı görüntüle 258119

benjamin17
Aslında helmet de destekliyor ve bunu yapan bazı model yapımcıları var. Fakat 3d yani dışarı taşan şekilli vb olması daha kozmetik bir görüntü eklediği için genelde bir adet helmet tasarımı oluyor ve ekstradan bu tarzda paper tasarımı oluyor.Anladım. Minecraft'ı çözmek gerçekten zor. Mesela paper neden animasyonu destekliyor ama helmet desteklemiyor :D
Yani bilmiyorum, ben hiç custom texture kullanmıyorum çünkü gerek olduğunu düşünmüyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederimAslında helmet de destekliyor ve bunu yapan bazı model yapımcıları var. Fakat 3d yani dışarı taşan şekilli vb olması daha kozmetik bir görüntü eklediği için genelde bir adet helmet tasarımı oluyor ve ekstradan bu tarzda paper tasarımı oluyor.
Yabancı Sunucu sahipleri de genelde bu tarz setleri oynamak için değil kozmetik olarak satmakta. Bu yüzden cosmeticcore gibi eklentiler ile uyumlu olsun diye normal zırh mantığı değil tüm set paper üstüne olan modellemelerde yapılıyor.
takendisiyim
Uzun zaman önce kullandım ama gördüğüm paper kasklarda ne kadar uyumluluk olursa olsun her zaman giyme problemleri oluşuyordu, bu yüzden oyuncunun asıl giyeceği set parçasını helmet yapıp paper kaskıda yanında yan ürün kozmetik gibi verilmesi lazım, bu tarz hazır setlerde de zaten bu şekilde hem helmet hem paper olarak ayrı kasklar veriliyor bir çoğundaTexturepack uyumluluğu papera göre yapılı ve bu tarz paper helmet olanlar sağ tıkla kafaya giyilebilecek şekilde hazır olarak geliyor.
Valla en temizi kendi eşya sisteminizi oluşturun, custom texture yerine git leather armor dyeleyip özellikler ata. Gerçekten daha iyiUzun zaman önce kullandım ama gördüğüm paper kasklarda ne kadar uyumluluk olursa olsun her zaman giyme problemleri oluşuyordu, bu yüzden oyuncunun asıl giyeceği set parçasını helmet yapıp paper kaskıda yanında yan ürün kozmetik gibi verilmesi lazım, bu tarz hazır setlerde de zaten bu şekilde hem helmet hem paper olarak ayrı kasklar veriliyor bir çoğunda

benjamin17
Evet genelde sorum olabiliyor diye 2 farklı şekilde veriliyor. Ben kendi sunucumda herhangi bir şekilde sorun yaşamadım ancak yaşayan başka sunucular olabilir.Uzun zaman önce kullandım ama gördüğüm paper kasklarda ne kadar uyumluluk olursa olsun her zaman giyme problemleri oluşuyordu, bu yüzden oyuncunun asıl giyeceği set parçasını helmet yapıp paper kaskıda yanında yan ürün kozmetik gibi verilmesi lazım, bu tarz hazır setlerde de zaten bu şekilde hem helmet hem paper olarak ayrı kasklar veriliyor bir çoğunda

_thread
T
Texturepackler ile ilgili bir gram bilgim olmadığı için soruyorum; custom kasklar neden helmet üzerine yapılmamış? Yapılamaz mıydı yoksa tamamen keyfi mi?
Sanırsam 3d model veya animasyon gibi şeyleri normal helmet desteklemiyor diye papera kodluyorlar
# Created by Anemys | CustomModelData using @cit_optifine://cursor
type=armor
matchItems=leather_helmet
texture.leather_layer_1=astronaut_leather_layer_1
texture.leather_layer_1_overlay=astronaut_leather_layer_1_overlay
nbt.CustomModelData=100
nbt.itemsadder.namespace=warden_set
nbt.itemsadder.id=warden_boots
type=armor
items=leather_boots
texture.leather_layer_1_overlay=19ccbc_1.png
texture.leather_layer_2_overlay=19ccbc_2.png
texture.leather_layer_1=19ccbc_1.png
texture.leather_layer_2=19ccbc_2.png
weight=9999

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!