Bulundu Kasa Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 128741

Demir Cevheri Gibiyim
Yasaklandı
Elmaslar
28
1.16.5 de çalışan bir kasa plugini arıyorum. Oyunun içinden kasa içeriğini değiştirebilceğim bir plugin var mı crazy cratesi denedim fakat dosyalardan değiştiriliyordu.

crazycrates additem komutu ile de degistirebilirsin oyun icinden

bi sandık açılcak bende onun içine bi eşya koyunca o eşya kasanın içine gidicek öyle bir plugin yok mu

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şöyle bir eklenti buldum. Sanırım istediğin şeyi oyun içerisinden yapabilirsin. Eklentinin son sürümü 1.18-1.20 sürümleri için uyumlu, önceki versiyonlarını indirip deneyebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şöyle bir eklenti buldum. Sanırım istediğin şeyi oyun içerisinden yapabilirsin. Eklentinin son sürümü 1.18-1.20 sürümleri için uyumlu, önceki versiyonlarını indirip deneyebilirsin.
Bu plugine bakmıştım aternosda olmadığı için kullanamadım bildiğin başka kasa plugini var mı

Merhabalar

Cratesplus eklentisi istediğiniz tarzda bir eklenti. Kendi sunucumda kullanmıştım ve gayet başarılı bir eklenti. Aradığınız eklenti bu ise konuyu çözüldü olarak belirtirseniz sevinirim. İyi günler dilerim

Merhabalar

Cratesplus eklentisi istediğiniz tarzda bir eklenti. Kendi sunucumda kullanmıştım ve gayet başarılı bir eklenti. Aradığınız eklenti bu ise konuyu çözüldü olarak belirtirseniz sevinirim. İyi günler dilerim
çok kalitesiz bir plugin ama mecbur bunu kullancam kilit konuyu nasıl kilitliyorduk

çok kalitesiz bir plugin ama mecbur bunu kullancam kilit konuyu nasıl kilitliyorduk
Başka bir plugin bilmiyorum hocam. Kendi sunucumda kullandım gayet yeterliydi.
Yetkili arkadaşlara bildirdim. Onlar kitler iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl