crazycrates additem komutu ile de degistirebilirsin oyun icinden
Bu plugine bakmıştım aternosda olmadığı için kullanamadım bildiğin başka kasa plugini var mıDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Şöyle bir eklenti buldum. Sanırım istediğin şeyi oyun içerisinden yapabilirsin. Eklentinin son sürümü 1.18-1.20 sürümleri için uyumlu, önceki versiyonlarını indirip deneyebilirsin.
Maalesef başka istediğiniz tarzda bir eklentiyle karşılaşmadımBu plugine bakmıştım aternosda olmadığı için kullanamadım bildiğin başka kasa plugini var mı
Tamam Teşekkür ederim yinede.Maalesef başka istediğiniz tarzda bir eklentiyle karşılaşmadım

benjamin17
çok kalitesiz bir plugin ama mecbur bunu kullancam kilit konuyu nasıl kilitliyordukMerhabalar
Cratesplus eklentisi istediğiniz tarzda bir eklenti. Kendi sunucumda kullanmıştım ve gayet başarılı bir eklenti. Aradığınız eklenti bu ise konuyu çözüldü olarak belirtirseniz sevinirim. İyi günler dilerim

benjamin17
Başka bir plugin bilmiyorum hocam. Kendi sunucumda kullandım gayet yeterliydi.çok kalitesiz bir plugin ama mecbur bunu kullancam kilit konuyu nasıl kilitliyorduk
iyi günler.Başka bir plugin bilmiyorum hocam. Kendi sunucumda kullandım gayet yeterliydi.
Yetkili arkadaşlara bildirdim. Onlar kitler iyi günler dilerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!