Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skadielva

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Sradee

Discord:

Skadielva

Merhaba,

Uzun zamandır bu sektördeyim ve daha önce birçok sunucu açtım. Ancak son zamanlarda zaman ayıramadığım için bir kişiye ihtiyacım var. Çoğu isteğinizi karşılayacağım pluginler ve diğer gereksinimlerle destek olacağım. Kendi hostumdan Pterodactyl panel vereceğim ve geliştirme sürecini siz gerçekleştireceksiniz. Ayrıca, SFTP erişimi de sağlanacak. Config paket desteği ve her konuda yardım yapılacak, pazarlama stratejileri bile anlatılacak.

Aradığım kişi, plugin yazabilecek, çevirebilecek ve İngilizcesi yeterli seviyede olan biri olmalı. Sunucunun BOT ve websitesi gibi yazılımlarını ben halledeceğim. Kuracağımız sunucunun satışlarından vergiler çıkarıldıktan sonra kalan paranın %50'si size verilecek. Ayrıca, hostinge ödeme yapmanıza gerek kalmayacak, gerekirse fonlamayı ben yapacağım.

Yaşı küçük olan arkadaşlar lütfen yazmasın. Başvurular için bana e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz: [email protected] Şartlarınızı, geçmişinizi ve neden size güvenmem gerektiğini mailinizde özetleyebilirsiniz. Mailime en geç 3-4 saat içinde dönüş yaparım. Olumlu yanıt alanlarla Discord üzerinden iletişime geçebiliriz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl