Merhaba moneynote kullanabilirsin
eklentisini kullanabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Merhaba moneynote kullanabilirsin
eklentisini kullanabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile çözdüm eeyvallah.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
umut54
Bunun içinAyrı konu açmak istemdim. İteem spawneer nasıl yapabilirim. Demir elmas vb.
Aternosda bulamadım. tornado var ama error occured hatası veeeriyorBunun içinveya ancSpawners eklentisini kullanabilirsiniz ama optimizasyon veya farklı bir sorunu var mı bilmiyorum iki eklentiyi de daha önce kullanmadım.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
umut54
Aternosta hangi eklenti var bilmiyorum maalesef üzgünüm.Aternosda bulamadım. tornado var ama error occured hatası veeeriyor
skript serveerimdee çalışmıyoMerhaba isterseniz sizin için skript yazabilirim
yok
Tamam Aternosta son sürum çalışìr aslinda ama sizin yazìlìmınızla da ilgili olabilir pluginleri araştirip geri dönuş yapacaģìmskript serveerimdee çalışmıyo
yok
errror occuredd hatası veriyor.Bunu kullanabilirsiniz aternosta da var
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir eeşya beellir bir seviyeede kırılınca onu alıp biir eşyaya çevirme varmı skriptisz. Örneğin 64 obsi kırık 1 özel eşya vermesi fln.Bunu kullanabilirsiniz aternosta da var
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yok
İlaki öyle bir minecraft eklentisi vardır ama aternosta olduğunu düşünmüyorum aternostaki eklentiler sınırlı ama skript ile yapılabilir sunucu yazılımınız nedir acaba (aternosta yaklaşık 600 eklenti var)Bir eeşya beellir bir seviyeede kırılınca onu alıp biir eşyaya çevirme varmı skriptisz. Örneğin 64 obsi kırık 1 özel eşya vermesi fln.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!