Bulundu Kağıda sağ tıklayınca para vermesi. (SKRİPTSİZ!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KasapBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 744
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KasapBey

Demir Cevheri Gibiyim
Premium
Elmaslar
17
Kağıda sağ tıklayınca para veersin istiyorum fakat skript plugini seerrverimde çalışmıyor. Nasıl yapabilirim.

Merhaba,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi istediğiniz işlemi sağlıyor. Oyuncuların paralarını bir eşyaya çevirip sonrasında tekrardan bu eşyaya sağ tık yaptığında parayı geri elde etmesini sağlıyor. Bir inceleyin belki işinize yarar. Skript eklentisinin de çalışmadığı bir log dosyasını iletirseniz neden çalışmadığına bakabiliriz.

Merhaba,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi istediğiniz işlemi sağlıyor. Oyuncuların paralarını bir eşyaya çevirip sonrasında tekrardan bu eşyaya sağ tık yaptığında parayı geri elde etmesini sağlıyor. Bir inceleyin belki işinize yarar. Skript eklentisinin de çalışmadığı bir log dosyasını iletirseniz neden çalışmadığına bakabiliriz.
-/sk yada /skript yazzıyorum sürekli chatta '/skript help' yazıyor. ateerenos bu arada. Logları atıyorum şimdi.

Merhaba,
Hocam satır 7553 diyor. orda skriptile alakalı hatalar var galiba.

Hangi skript sürümünü kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl