Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer bu 2-3 oyun modu survival, towny, skyblock gibi büyük oyun modları değilse yeterli olacaktır ancak eğer bu saydığım gibi büyük oyun modlarıysa muhtemelen 1 sunucu için yeterli olacaktır, ayrıca sunucu sürümünüz eğer yüksekse yeterli gelmeyecektir 6gb sunucu, başlangıç olarak 8 ram li sunucu alıp sunucunuzu linux tabanlı kurarsanız ve tek oyun modu yapıp sonradan geliştirirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Eğer 8 ram ile 3 sunucu kurarsanız ve Windows tabanlı bir sunucu kurarsanız windows içinde ram ayırman gerekecektir, genellikle 2 ram önerilir bu durumda da sunucularına 2 ram kalır. Ne yazık ki 2 ram ile iyi bir deneyim sunabileceğini düşünmüyorum.
Önerim 8 ramli bir sunucu alıp tek bir sunucu ile başlaman olacaktır.
Düzenleme: Saganetwork sunucularını hiç denemedim performansları nasıl bilmiyorum kullanan arkadaşlar paylaşırsa güzel olur