ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.891
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
Oda varda heryer kablo kablo bunalıyorum benBen kabloluyu daha çok seviyorum. tam oyunun ortasında pil bitiyor uyuz oluyorum :D
emir_404
Tabiki kablolu tercih ederim. Kablosuzlar hareket kolaylığı sağlasa bile gecikmeli ise sıkıntı olabiliyor özellikle devamlı pil bitme sorunuSelam MC-TR Ailesi!
Kontrol. Bilgisayar kullanırken, daha akıcı ve tepkisel olduğu için Kablolu (Wired) Mouse mi tercih edersiniz? Yoksa hareket özgürlüğü sunan Kablosuz (Wireless) Mouse mi?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın!
ilovemaju
Bizde kablolu sevdalısıyızda o kablo derdi bitiriyor bizi yoksa eyvallahTabiki kablolu tercih ederim. Kablosuzlar hareket kolaylığı sağlasa bile gecikmeli ise sıkıntı olabiliyor özellikle devamlı pil bitme sorunu![]()
ilovemaju
Üzümlü kekimmkablolu best
kaannx00
ilovemaju
Sonuna dek kablosuzİnternet iletim hızı açısından kablolu bağlantı favorim bugüne kadar sürekli böyle devam ettim bundan sonra da değiştireceğimi sanmam
ilovemaju
Tabi öyle kablosuzu nolur nolmaz diye yedekte saklıyorumKablosuzlarda Daha Fazla Gecikme (MS) Oluyor Fakat Kablolu Bakırdan Yapıldığı için Gecikmesi Ve Oyun içi Tepkime Süresi Daha Fazladır Net Kablolu
senin gibi bestkablolu best ♡
s0mb0dy1
Kablolu 0 input lag ^^Selam MC-TR Ailesi!
Kontrol. Bilgisayar kullanırken, daha akıcı ve tepkisel olduğu için Kablolu (Wired) Mouse mi tercih edersiniz? Yoksa hareket özgürlüğü sunan Kablosuz (Wireless) Mouse mi?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!