🪄Kablolu Mu Kablosuz Mu

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.888
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 💻
Kontrol. Bilgisayar kullanırken, daha akıcı ve tepkisel olduğu için Kablolu (Wired) Mouse mi tercih edersiniz? Yoksa hareket özgürlüğü sunan Kablosuz (Wireless) Mouse mi?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Kablosuz iyidir ya hem klavye hem mouse kablo derdi olmuyor 😅

Ben kabloluyu daha çok seviyorum. tam oyunun ortasında pil bitiyor uyuz oluyorum :D

Selam MC-TR Ailesi! 💻
Kontrol. Bilgisayar kullanırken, daha akıcı ve tepkisel olduğu için Kablolu (Wired) Mouse mi tercih edersiniz? Yoksa hareket özgürlüğü sunan Kablosuz (Wireless) Mouse mi?
Tabiki kablolu tercih ederim. Kablosuzlar hareket kolaylığı sağlasa bile gecikmeli ise sıkıntı olabiliyor özellikle devamlı pil bitme sorunu😤

Tabiki kablolu tercih ederim. Kablosuzlar hareket kolaylığı sağlasa bile gecikmeli ise sıkıntı olabiliyor özellikle devamlı pil bitme sorunu😤
Bizde kablolu sevdalısıyızda o kablo derdi bitiriyor bizi yoksa eyvallah 😅

kablolu best

İnternet iletim hızı açısından kablolu bağlantı favorim bugüne kadar sürekli böyle devam ettim bundan sonra da değiştireceğimi sanmam

Kablosuzlarda Daha Fazla Gecikme (MS) Oluyor Fakat Kablolu Bakırdan Yapıldığı için Gecikmesi Ve Oyun içi Tepkime Süresi Daha Fazladır Net Kablolu

kablolu best ♡

Selam MC-TR Ailesi! 💻
Kablolu 0 input lag ^^

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl