Çözüldü kaanmert61#0001 sorunsalı! onun casus arkadaşları. Sunucularınıza ortak olup proje çalmaya çalışan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan onuda geçtim yukarda poyraz sana zula hesabı vermiş neden çocuğa kredi vermedin? Ne garezin vardı çocuğa?
Zaten bana verdiği hesabı arkadaşıma verdim beraber oynayalım diye benim kendi hesabım var daha geçen 140 TL yatırdım

Zaten bana verdiği hesabı arkadaşıma verdim beraber oynayalım diye benim kendi hesabım var daha geçen 140 TL yatırdım
lan tamam onu bende anladım. Sen neden vermedin krediyi zamanında?

Aga sunucu yok diyorum hayla kredi diyorsun sen versene
sen hala anlamadın beni senin sitede yetkin yokmuydu? VARDI. O zaman verseydin ya. Ben verdim ama bu senin sözünde durmadığının anlamına geliyor. Olayın dikine gitmeyen biri seni dolandırıcı olarak yorumlar.

sen hala anlamadın beni senin sitede yetkin yokmuydu? VARDI. O zaman verseydin ya. Ben verdim ama bu senin sözünde durmadığının anlamına geliyor. Olayın dikine gitmeyen biri seni dolandırıcı olarak yorumlar.
O gün unutmuştum kredi vermeyi zaten tatile gidecektik onun telaşıyla unuttum zaten yani burda boş boş yazıyorsun yok kredi vermedin adamın sunucuda op u vardı zaten hayla kredi derdin de misin?

O gün unutmuştum kredi vermeyi zaten tatile gidecektik onun telaşıyla unuttum zaten yani burda boş boş yazıyorsun yok kredi vermedin adamın sunucuda op u vardı zaten hayla kredi derdin de misin?
Evet derdindeyim. hem banane tatile gittiysen. Burada önemli olan senin sözünde durup durmaman.

Evet derdindeyim. hem banane tatile gittiysen. Burada önemli olan senin sözünde durup durmaman.
Adamda op vardı zaten hemde yetkilisi şimdi bana küfür ettirme başlarım kredine sen adamı bı build yaptı diye yönetici yaptın bı komut bildiği de yok zaten bilse alırdı

Çocuğun spawner alıp almayacağını sen bilemezsin ne biliyorsun? çocuk belki VIP alıp çekiliş yapacağını? Allah Allah. Ağzımı açtırma benim.
Lan yapsa nolcak komutla versin aaaa akşam akşam sınır etme insanı

Lan yapsa nolcak komutla versin aaaa akşam akşam sınır etme insanı
Kendini haklı bulmaya çalışma. Vermemişsin işte. Disiplin diye bir şey yok ki. Daha doğrusu sorumluluk duygusu yok. Olsa 5 dakikasını ayırıp yapabilirdi. Site Yönetim Paneli'ne girip agentTrix_ kullanıcısı seçip kredi yerine 10 yazmak .ok zor olmasa gerek?

Kendini haklı bulmaya çalışma. Vermemişsin işte. Disiplin diye bir şey yok ki. Daha doğrusu sorumluluk duygusu yok. Olsa 5 dakikasını ayırıp yapabilirdi. Site Yönetim Paneli'ne girip agentTrix_ kullanıcısı seçip kredi yerine 10 yazmak .ok zor olmasa gerek?
Ben zaten verdim demiyorum unuttuğumu kabul ediyorum ama sen kapanmış bir sunucu için niye kredi vermedin cart curt işi uzatıyorsun ne yaparsan yap beni alakadar etmez seninle mi uğraşacam. Bu mesajlaşma ları silme de insanların senin ne gereksiz ve boş biri olduğunu anlasın

Projenizi çalmaya çalışan değil senin projen ile ilgilenmiyorum ben ortaklıktan ayrıldım sen bunu kendine yediremeyip üstüme suç atıyorsun sadece o küçük yaşına acıyorum...
Nedense her sorunsalda yaş konusu açılıyor. Bazen önemli olan yaş değil, olgunluk ve karakterdir.

Ben zaten verdim demiyorum unuttuğumu kabul ediyorum ama sen kapanmış bir sunucu için niye kredi vermedin cart curt işi uzatıyorsun ne yaparsan yap beni alakadar etmez seninle mi uğraşacam. Bu mesajlaşma ları silme de insanların senin ne gereksiz ve boş biri olduğunu anlasın
Kapanmış mı? şu anda faction ve skyblock aktif. İnanmıyorsan gidip bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl