Қレ ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ |Skyblock Paketi v.1 [ MC-TR ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekür Ederim Bekliyorum :)

Haritayı da paylaşır mısın

Merhaba Dostum, Yapım Aşamalarına başladık.
25.01.2017 Tarihinde Farklı Bir Konuda İndirme linki verilicektir.

abi servere girerken axe network yazıyor onu nasıl değiştire bilirim yani plugins in adı ne bide skyblock da ada yeniledikden sonrada axe network kalite yazıyor onları nasıl değiştire bilirim plugins adı ne yani

abi servere girerken axe network yazıyor onu nasıl değiştire bilirim yani plugins in adı ne bide skyblock da ada yeniledikden sonrada axe network kalite yazıyor onları nasıl değiştire bilirim plugins adı ne yani
Merhaba, Bunu Titlemanager'den ayarlayabilirisinz -
Diğerinide Essentials motd'dan degiştirebilirsiniz.

Çok Güzel Olmuş Abi Kansız Kurt Abiye Ve KL javadev e selam[DOUBLEPOST=1484996786,1484996721][/DOUBLEPOST]Çok Güzel Olmuş Abi Kansız Kurt Abiye Ve KL javadev e selam

t
Merhaba, Bunu Titlemanager'den ayarlayabilirisinz -
Diğerinide Essentials motd'dan degiştirebilirsiniz.
Teşekkürler :<3: FAKAT Essentials motd yi bulamadım[DOUBLEPOST=1484997741,1484997344][/DOUBLEPOST]Teşekkürler FAKAT Essentials motd yi bulamadım bide abi altta envanterin üstünde yazı yazıyor Ada Kurmak İçin İs Yazın Flan O Hangi Plugins ?

ChestCommand Plugini Hocam :)
[DOUBLEPOST=1485015248,1485015196][/DOUBLEPOST]
Çok Güzel Olmuş Abi Kansız Kurt Abiye Ve KL javadev e selam[DOUBLEPOST=1484996786,1484996721][/DOUBLEPOST]Çok Güzel Olmuş Abi Kansız Kurt Abiye Ve KL javadev e selam
Güle Güle Kullan Dostum, Sanada selamlar (:

Çok Güzel Bir Paket Olmuş Abi Devamını Bekleriz
SEVİLİYORSUNUZ

Paketin iyi Serverimde Kullaniyorum ama Hata Var Oyuncular item ata bilmiyolar cozum bulursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl