KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ
Altın Benim Yeni Sevgilim
Kusra Bakmayın Unutmuşuz Yarın Map'ide Paylaşırız...Cok Güzel Eline Saglık Ama Hazır Spawn Olsaymış cok iyi olcakdı :/
Kusra Bakmayın Unutmuşuz Yarın Map'ide Paylaşırız...Cok Güzel Eline Saglık Ama Hazır Spawn Olsaymış cok iyi olcakdı :/
:) Yarın Derken Sabah :)Teşekür Ederim Bekliyorum :)
Biliyorum :):) Yarın Derken Sabah :)
abi servere girerken axe network yazıyor onu nasıl değiştire bilirim yani plugins in adı ne bide skyblock da ada yeniledikden sonrada axe network kalite yazıyor onları nasıl değiştire bilirim plugins adı ne yani
Teşekkürler :<3: FAKAT Essentials motd yi bulamadım[DOUBLEPOST=1484997741,1484997344][/DOUBLEPOST]Teşekkürler FAKAT Essentials motd yi bulamadım bide abi altta envanterin üstünde yazı yazıyor Ada Kurmak İçin İs Yazın Flan O Hangi Plugins ?Merhaba, Bunu Titlemanager'den ayarlayabilirisinz -Diğerinide Essentials motd'dan degiştirebilirsiniz.
Çok Güzel Olmuş Abi Kansız Kurt Abiye Ve KL javadev e selam[DOUBLEPOST=1484996786,1484996721][/DOUBLEPOST]Çok Güzel Olmuş Abi Kansız Kurt Abiye Ve KL javadev e selam
mericbozkurt#2650
Sağol Dostum Yorumlarınız Bizi Çok Mutlu Ediyor...Çok Güzel Bir Paket Olmuş Abi Devamını Bekleriz
SEVİLİYORSUNUZ
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!