Ahmet Arda/trool_
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 39
- Minecraft
- troool_
Discord:
troool#5062
troool#5062

efekurban
Geik#1139
troool#5062
Teşekkürlerspeech api gibi aramalar yaparak en uygununu bulabilirsin, bu tarz şeyler için çoğunlukla python kullanılıyor. Ama javada da kullabilirsin tabii. dediğim şekilde arama yaparak istediğin şeye erişebilirsin. Ve plugin değil lib, api gibi kelimeler kullanman daha doğru olacaktır (hiç değilse mc-tr'de), bukkit/bungee plugini arıyorsun sandım ve umursamadım ilk başta.
troool#5062
Hayır, aklımda şöyle bir şey var. Mikrofon tuşuna tıkladığımda sesimi kayıt edecek ancak türkçe kelimeler anlayabilecek.Türkçe sesleri anlayabilen plugin derken. UTF-8 desteğinden mi (UTF-8 için), dikte sistemi mi?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer amaç ses kaydetmekse türkçe kelime diye özellikle işi fantazikleştirmene gerek yok çünkü böyle bir ayrım yok. Sesli komut olayına gireceksen aşağıdaki çalışmayı inceleyebilirsin.Hayır, aklımda şöyle bir şey var. Mikrofon tuşuna tıkladığımda sesimi kayıt edecek ancak türkçe kelimeler anlayabilecek.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!