Javada Türkçe Sesleri Algılayabilen Plugin Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Arda/trool_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
39
Minecraft
troool_

Discord:

troool#5062

Öncelikle Merhaba Java'da ki Projem İçin Bir Türkçe Sesleri Anlayabilen APİ Arıyorum. İngilizce Kelimeler İçin APİ Var Ancak Bildiğiniz Türkçe Sesleri Algılayan Bir APİ Biliyormusunuz ? Veya Böyle Bir APİ Varmı ?
Kullandığım IDE : NetBeans IDE 8.2

Son düzenleme:
speech api gibi aramalar yaparak en uygununu bulabilirsin, bu tarz şeyler için çoğunlukla python kullanılıyor. Ama javada da kullabilirsin tabii. dediğim şekilde arama yaparak istediğin şeye erişebilirsin. Ve plugin değil lib, api gibi kelimeler kullanman daha doğru olacaktır (hiç değilse mc-tr'de), bukkit/bungee plugini arıyorsun sandım ve umursamadım ilk başta.

Türkçe sesleri anlayabilen plugin derken. UTF-8 desteğinden mi (UTF-8 için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
), dikte sistemi mi?

speech api gibi aramalar yaparak en uygununu bulabilirsin, bu tarz şeyler için çoğunlukla python kullanılıyor. Ama javada da kullabilirsin tabii. dediğim şekilde arama yaparak istediğin şeye erişebilirsin. Ve plugin değil lib, api gibi kelimeler kullanman daha doğru olacaktır (hiç değilse mc-tr'de), bukkit/bungee plugini arıyorsun sandım ve umursamadım ilk başta.
Teşekkürler

Hayır, aklımda şöyle bir şey var. Mikrofon tuşuna tıkladığımda sesimi kayıt edecek ancak türkçe kelimeler anlayabilecek.
Eğer amaç ses kaydetmekse türkçe kelime diye özellikle işi fantazikleştirmene gerek yok çünkü böyle bir ayrım yok. Sesli komut olayına gireceksen aşağıdaki çalışmayı inceleyebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl