sffsfwfwfwwf
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
bilektugrul
kel alakaBot koruma sistemi.
Bu hatayı nasıl çözebilirim?kel alaka
eğer tahmin ettim şeyse ve clientin 1.8.x sürümlerinden birindeyse server listi ilk yüklediğinde bi hatadan dolayı sunucuları doğru alamıyo ve çok hızlı tıklarsan o hatayı veriyor. üst sürümlerde hiç karşılaşmadım ama sana üst sürümde olduysa demek ki o sürümde de bu hata var.
bilektugrul
sunucu listesini actiktan sonra 1 2 sn bekle ve listeyi yenile, sonra giris yap.Bu hatayı nasıl çözebilirim?
donsuzturk
bilektugrul
yine kel alaka.Tamamıyla senlik bir sorun, sunucu ile ilgi ve alakası yok.
- Minecraft'ı yeniden yükleyebilirsin. (.minecraft vs. tamamen silerek)
- Javayı yeniden yükleyebilirsin.
- Bilgisayarındaki java ile ilgili her şeyi ortadan kaldırmalısın.
- DNS önbelleğini temizleyebilirsin.
donsuzturk
Ben sunucuyla mı alakalı demişim? Komiklik yapma.yine kel alaka.
bu sorun mc clientinden kaynaklı. mucizevi bir şekilde mojang eski surum olmasina ragmen guncellemedigi surece eski surumlerde duzelmez. ust sürümlerde duzeltildi.
bilektugrul
ben sorun sunucuyla alakalı dedin mi dedim? komiklik yabma.Ben sunucuyla mı alakalı demişim? Komiklik yapma.
donsuzturk
Bizde neden olmayan bir sorun? Java sürümünden sürümüne değişiyor. Ne kadar komiksin qqben sorun sunucuyla alakalı dedin mi dedim? komiklik yabma.
orijinal 1.8.x clientlerin hepsinde olan bir sorunu, oyunu veya javayı baştan kurmak nasıl çözsün?
bilektugrul
Bizde neden olmayan bir sorun? Java sürümünden sürümüne değişiyor. Ne kadar komiksin qq
qPĞLEPĞQLEPĞQWELĞQPWELWBot koruma sistemi.
abi if tabanlı kodlamayı sen mi buldun öyle diolar.Bizde neden olmayan bir sorun? Java sürümünden sürümüne değişiyor. Ne kadar komiksin qq
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!