JAVA | Java nasıl yazabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

Merhaba mc-tr.com sakinleri,

Ben kendi sunucum için plugin yazmak istiyorum (Minecraft sunucusu)

Bunu açık ve detaylı şekilde ücretsiz olarak nerden öğrenebilirim?​

Detaylı bir şekilde ücretsiz öğrenemezsin. Fakat İngilizcen varsa az bir ücrete Udemy'den ders alabilirsin.

Detaylı bir şekilde ücretsiz öğrenemezsin. Fakat İngilizcen varsa az bir ücrete Udemy'den ders alabilirsin.
Ücretsiz olarak öğrenezmiyim ?

Yani youtube'de veya bir öğreticinin websitesi vs.

Ücretsiz öğreten yokmudur ?​

Ücretsiz aslında var ama nerdeyse %99 u İngilizce. Plugin yazmayı öğreten video ve siteler var ama İngilizce. Site linki felan bilmiyorum. Araştırırsan çıkar.

Şimdiden teşekkür ederim fakat.
İlk attığınız link de arkaya müzik koymuş ve hiç bir anlatım yok.
2. linkte öğretebilen bir seri yok.​
İçeriğine bakmadan attım. Buraya sormak yerine kendiniz detaylıca Google'da arayıp bulabilirsiniz.

Ücretsiz aslında var ama nerdeyse %99 u İngilizce. Plugin yazmayı öğreten video ve siteler var ama İngilizce. Site linki felan bilmiyorum. Araştırırsan çıkar.
Türk yokmudur sizce ?​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İçeriğine bakmadan attım. Buraya sormak yerine kendiniz detaylıca Google'da arayıp bulabilirsiniz.
Bu konuya dair bilgili arkadaşlar burda var diye buradan sorma ihtiyacı duydum.Ayriyeten kendimde araştırıyorum zaten.​

Öncelikle javayı öğrenmelisin. (Türkçe öğreten seriler mevcut youtubeda.)
Ardından bukkit kütüphanesini öğrenmen gerek. (Tek bildiğim TheSourceCode kanalı var. İngilizce.)

Öncelikle javayı öğrenmelisin. (Türkçe öğreten seriler mevcut youtubeda.)
Ardından bukkit kütüphanesini öğrenmen gerek. (Tek bildiğim TheSourceCode kanalı var. İngilizce.)
Bana serilerden bir kaçını atarmısınız ?​

TheSourceCode birçok konuda iyi olan bir yazılımcı. Birkaç videosuna göz gezdirdim eğer ingilizcen güzelse onun derslerini izleyebilir ve uygulayabilirsin.

Yukarıda olan bu arkadaşlarında söylemiş olduğu gibi ücretsiz olarak kolay kolay öğrenemezsin ama imkansız da değil. Mesela bizim forumumuz içerisinde Java öğrenebilmen için oldukça ideal ve kullanışlı rehber konuları var ki mutlaka incelemelisin. ( Direkt o Java kategorisine bakmalısın. )

Direk bukkit kütüphanesinden, javayı bilip bilmeden başlarsan hata edersin. İlk java öğrenmelisin. Java öğrenmen için video link bırakayım (Türkçe);

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl