Java Bölümü Açılmalı Mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.206

Java Bölümü Açılmalı Mıdır?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha İyi Bir Gelecek İçin Benimde Oyum EVET

Bence öğrenmek istiyenler için yararlı olucaktır.[HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

KARARIM NET OYUM #EVET

Artık forumda skriptten çok javaya yönelilmeli. Çünkü artık plugin içinde plugin yazmaktansa direk pluginlermizi yazalım, ayrıca java bilen arkadaşlar rehber konuları açabilir veya plugin satacak arkadaşlar oraya konu açabilir bence açılması mantıklı olur. [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

Tabiki Bizim Gibi Javacılar için [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG] bune mubarek sanki evleniyoruz sjewqj

Görüşleriniz dışında forumda ki kullanıcıları kötülüyen veya aşağılayan kişiler ceza alıcaktır.

Java yazmayı bilmiyorum ama [HASHTAG]#oyumevet[/HASHTAG]

[HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

Arkadaşlar toprak bloğunu kırınca içinden elmas düşürecek java kodunu atarmısınız.
Gibisinden şeyler işte...

Java bölümü açmak, Java hakkında bilgi vermek hoşumuza gider ve üyelerin'de hoşuna gideceğini düşünüyorum. Bu bilgiler sayesinde üyelerimiz güzel bir alana ve bölüme ulaşabilir. [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

Insanlara her yönden Yardım Edebilen Bir Türk Forumu Başarılar [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG] "Istanbula Hava alanı açtk amerikanın piyasası battı
şimdi forum Açıyoruz! Tüm Dünya Sarsılır"

Bir Minecraft forumun'dayız. Minecraft java üzerine kurulu kısacası [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.
Anketimiz son bulmuştur.

Kazanan Java'nın açılması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl