Java Bölümü Açılmalı Mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.206

Java Bölümü Açılmalı Mıdır?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
Jl5lnB.png

10 Eylül 2017'de Anket Kapanacaktır!

MC-TR kullanıcılarımıza ne kadar çok destek olabilirsek o kadar çok mutlu olurum, java öğrenmek isteyen yada yardım gereken tüm kullanıcılarımıza sonsuz destek vermeyi çok isterim. [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

ne bileyğim yaniğ ne diyeyiğm nabacaksın yaniğ bilmiyorum açmayığn

Öğrenmek isteyenler için yararlı olabilir bende öğrenmek istediğim için [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG]

Ucu açık bir soru olmuş şimdi ankete katılamayacağım, çünkü java bölümünde neler olmalı orada neler paylaşılma gibi şeyleri biraz daha aydınlatarak yazarsanız sevinirim.

Hiçbir işe Yaramasa Bile Kendini Geliştirmek İsteyenlere Faydalı Olur.

Ucu açık bir soru olmuş şimdi ankete katılamayacağım, çünkü java bölümünde neler olmalı orada neler paylaşılma gibi şeyleri biraz daha aydınlatarak yazarsanız sevinirim.
Bu üyelerimize kalmış bir durum olduğu için pek bir şey belirtmedik :)

Bu forumun kalitesine yakışacak birşey diye düşünüyorum bir o kadar da bunu düşünen kişi kadar kaliteli bir durum tabikide evet diyorum.​

güzel olur milletimize hayrlı uğurlu olur inşallah diyorum :) başarılar
[HASHTAG]#OYUMEVET[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Çok Yararlı Olur Bence Ama Diğer Kullancılarada Bağlı. Bazılarına Çok Yararlı Olur

Bence Çok Yararlı Olur [HASHTAG]#OyumEvet[/HASHTAG] Bende Çok Öğrenmek İstiyorum ... İnş Forum İçin İyi Olur Hayırlara Vesile Olsun ...

Eğitim olursa her türlü katılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl