Çözüldü Java 17 de 1.8.8 spigot server açamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmrPkr.MRJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
start.bat ayarlarınızda pause kodu olduğu için cmdnin kapanmaması lazım
Kod:
:start
java -Xms1G -Xmx1G -Dfile.encoding=UTF-8 -DPaper.IgnoreJavaVersion=true -XX:+IgnoreUnrecognizedVMOptions -jar spigot.jar -nogui
pause
goto start
şunu deneyin birde kapanmaması için

Hangi winfows sürümünü kullanıyorsun?
WinSpigot ve senin attığın kodla çözüldü ve şöyle bi sorun var bütün yazı karakterli bozuldu türkçe içeren
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Çözümlemeye çalıştığın server sürümü ve türü nedir ? Bilgisayarında kurulu olan java elementleri (denetim masası/programlar/java.××)neler? Java Dev Kiti varmı? Ve son olarak sunucuya pluginleri atmadığın halde 0 plugin iken mi giriş sağlayamıyorsun? Sunucunun buga girmediğini test etmek için consoldan bir say komutu ile text göndermeyi deneyin, örneğin; "say deneme" gibi. Birde ne kadar Ram mevcut makinede?

windows 11 pro java 17 dev kit 32 ram var kendi hasi pc üzerinden test ediyorum plugin çok sw de java 10 yaptım şuan sorunsuz herşey

Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Çözümlemeye çalıştığın server sürümü ve türü nedir ? Bilgisayarında kurulu olan java elementleri (denetim masası/programlar/java.××)neler? Java Dev Kiti varmı? Ve son olarak sunucuya pluginleri atmadığın halde 0 plugin iken mi giriş sağlayamıyorsun? Sunucunun buga girmediğini test etmek için consoldan bir say komutu ile text göndermeyi deneyin, örneğin; "say deneme" gibi. Birde ne kadar Ram mevcut makinede?

Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Çözümlemeye çalıştığın server sürümü ve türü nedir ? Bilgisayarında kurulu olan java elementleri (denetim masası/programlar/java.××)neler? Java Dev Kiti varmı? Ve son olarak sunucuya pluginleri atmadığın halde 0 plugin iken mi giriş sağlayamıyorsun? Sunucunun buga girmediğini test etmek için consoldan bir say komutu ile text göndermeyi deneyin, örneğin; "say deneme" gibi.

windows 11 pro java 17 dev kit 32 ram var kendi hasi pc üzerinden test ediyorum plugin çok sw de java 10 yaptım şuan sorunsuz herşey
Sorununun çözüldüğüne sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl