EmrPkr.MRJ
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
ekrana gelip gitmesi 1 ms belki nasıl alimbaşlamıyor dediğiniz olan halini yani UTF-8 olan halinde gelen hatayı ss alıp atar mısın
ekrana gelip gitmesi 1 ms belki nasıl alimbaşlamıyor dediğiniz olan halini yani UTF-8 olan halinde gelen hatayı ss alıp atar mısın
takendisiyim
:start
java -Xms1G -Xmx1G -Dfile.encoding=UTF-8 -DPaper.IgnoreJavaVersion=true -XX:+IgnoreUnrecognizedVMOptions -jar spigot.jar -nogui
pause
goto start
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Çözümlemeye çalıştığın server sürümü ve türü nedir ? Bilgisayarında kurulu olan java elementleri (denetim masası/programlar/java.××)neler? Java Dev Kiti varmı? Ve son olarak sunucuya pluginleri atmadığın halde 0 plugin iken mi giriş sağlayamıyorsun? Sunucunun buga girmediğini test etmek için consoldan bir say komutu ile text göndermeyi deneyin, örneğin; "say deneme" gibi. Birde ne kadar Ram mevcut makinede?WinSpigot ve senin attığın kodla çözüldü ve şöyle bi sorun var bütün yazı karakterli bozuldu türkçe içeren
Hangi winfows sürümünü kullanıyorsun?
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Çözümlemeye çalıştığın server sürümü ve türü nedir ? Bilgisayarında kurulu olan java elementleri (denetim masası/programlar/java.××)neler? Java Dev Kiti varmı? Ve son olarak sunucuya pluginleri atmadığın halde 0 plugin iken mi giriş sağlayamıyorsun? Sunucunun buga girmediğini test etmek için consoldan bir say komutu ile text göndermeyi deneyin, örneğin; "say deneme" gibi. Birde ne kadar Ram mevcut makinede?
Hangi winfows sürümünü kullanıyorsun?
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Çözümlemeye çalıştığın server sürümü ve türü nedir ? Bilgisayarında kurulu olan java elementleri (denetim masası/programlar/java.××)neler? Java Dev Kiti varmı? Ve son olarak sunucuya pluginleri atmadığın halde 0 plugin iken mi giriş sağlayamıyorsun? Sunucunun buga girmediğini test etmek için consoldan bir say komutu ile text göndermeyi deneyin, örneğin; "say deneme" gibi.
Sorununun çözüldüğüne sevindim.windows 11 pro java 17 dev kit 32 ram var kendi hasi pc üzerinden test ediyorum plugin çok sw de java 10 yaptım şuan sorunsuz herşey
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!