Çözüldü .Jar Pluginin dosyasının içindeki .class dosyaları düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Q

quens

Ziyaretçi
Merhabalar, Pluginin .jar dosysının içerisinde bulunan .class uzantılı dosyaları düzenlemek istiyorum plugini tamamen değiştirmeyeceğim sadece pluginde eklenmeyen birşey var diyelim örnek olarak onu ekliyecem veya eşyayı değiştiricem bu şekilde bi düzenleme yapmak istiyorum .class uzantılı dosyayı nasıl düzenleyebilirim ve tekrardan .jar dosyası olarak aktarabilirim bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

Merhabalar, Pluginin .jar dosysının içerisinde bulunan .class uzantılı dosyaları düzenlemek istiyorum plugini tamamen değiştirmeyeceğim sadece pluginde eklenmeyen birşey var diyelim örnek olarak onu ekliyecem veya eşyayı değiştiricem bu şekilde bi düzenleme yapmak istiyorum .class uzantılı dosyayı nasıl düzenleyebilirim ve tekrardan .jar dosyası olarak aktarabilirim bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
Dostum decompile ediceksin sonra IDE' yardımıyla recompile ediceksin string değiştireceksen piyasada birsürü string editör var onları kullanabilirsin bunları yaparken byte decoder (obfuscate ve deobfuscate) mevzusuna dikkat etmen gerekiyor.

Bazı pluginler ToS'da decompile'ye izin vermiyor

Dostum decompile ediceksin sonra IDE' yardımıyla recompile ediceksin string değiştireceksen piyasada birsürü string editör var onları kullanabilirsin bunları yaparken byte decoder (obfuscate ve deobfuscate) mevzusuna dikkat etmen gerekiyor.
Daha çözülmemiş şifreleme yöntemleri ve şifrelemeler var bunları istese de çözemez ayları veya yıllarını vermesi gerekir örnek vermek gerekirse, Allatori.

Öncelikle class uzantılı dosyalar java uzantılı dosyaların vm üzerinde çalışacak hale compile edilmesi sonucunda oluşur ve bu dosya direk olarak düzenlenemez (el ile düzenlemeye çalıştığınız takdirde büyük ihtimalle çalışmaz hale gelecektir) decompile edip java uzantısına dönüştürmeniz gerekir bu dosyalar düzenlenebilir.

Sadece string kısımlarını düzenleyeceksen googleda java class string editor diye arat onları kullanabilirsin ama kod üzerinde değişiklik yapacaksan bir ide (IntelliJ IDEA destekliyor) veya googleda jar decompiler diye aratın (programlar veya online araçlar çıkacaktır) decompile etmeniz gerekir sonrasında da kodu düzenleyip compile ettiğinizde yeni jar dosyanız oluşur. Fakat bu plugin şifrelendiyse kırılması uzun sürebilir veya imkansız olabilir fakat spigot üzerinden indirdiyseniz büyük ihtimalle şifreli değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl