Çözüldü itemsadder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan propiece02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 386
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

propiece02

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Propiece02

Discord:

Ba.tuhan

merhabalar ben aternostan sunucu açtım fakat şöyle bir sorunum var itemsadder bildiniz gibi rütbelere vs png eklememize yarıyor ama aternosta yok itemsadder eklentisi gibi yapa bilcem yada başka türlü nasıl png yapıcam ?

merhabalar ben aternostan sunucu açtım fakat şöyle bir sorunum var itemsadder bildiniz gibi rütbelere vs png eklememize yarıyor ama aternosta yok itemsadder eklentisi gibi yapa bilcem yada başka türlü nasıl png yapıcam ?
düz kaynak paketi ile resim dosyalarına herhangi bir sembol tanımlayarak yapabilirsin.

düz kaynak paketi ile resim dosyalarına herhangi bir sembol tanımlayarak yapabilirsin.
bende onu deniyorum ama nasıl yapıldını bilmiyorum bi anlatım videosu yada anlata bilirmisin hocam?

hocam bu tarz şeyler sadece itemsadder ile yapılıyor diye biliyorum fazla bilgim yok ancak böyle bir plugin olsa bile aternos fotoğraf/dosya yüklemeye izin vermiyor. İsterseniz vds server kurabilirsiniz bu konuda bilgiliyim size yardımcı olabilirim better rank/boss bar/scoreboard/tab list gibi gibi discord varsa isminizi yazın size yardımcı olayım.

Aternos kullanmak yerine şu anda reklam olmaması için ismini söyleyemeyeceğim internette bir çok web panelli ücretsiz hostingler var bunlardan birini kullanmak başlangıç olarak senin için daha iyi olur. Çünkü dosya yönetimi olarak aternos dan daha serbestler.

hocam bu tarz şeyler sadece itemsadder ile yapılıyor diye biliyorum fazla bilgim yok ancak böyle bir plugin olsa bile aternos fotoğraf/dosya yüklemeye izin vermiyor. İsterseniz vds server kurabilirsiniz bu konuda bilgiliyim size yardımcı olabilirim better rank/boss bar/scoreboard/tab list gibi gibi discord varsa isminizi yazın size yardımcı olayım.
hocam server kiraladım ben nasıl yapıcam ?

hocam server kiraladım ben nasıl yapıcam ?
Hocam itemsadder eklentiniz varsa
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu kurun itemsadderin içine /iazip /iareload çekin ama buından önce itemsadder konfigrasyonunu düzgünce yapın sonra bu betterranksın içindeki temel rankları /emoji komuduyla görebilirsiniz bunları yapın kendiniz nasıl yapacağınızı anlatayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl