propiece02
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Propiece02
Discord:
Ba.tuhan
Ba.tuhan
tark_acr
düz kaynak paketi ile resim dosyalarına herhangi bir sembol tanımlayarak yapabilirsin.merhabalar ben aternostan sunucu açtım fakat şöyle bir sorunum var itemsadder bildiniz gibi rütbelere vs png eklememize yarıyor ama aternosta yok itemsadder eklentisi gibi yapa bilcem yada başka türlü nasıl png yapıcam ?
Ba.tuhan
bende onu deniyorum ama nasıl yapıldını bilmiyorum bi anlatım videosu yada anlata bilirmisin hocam?düz kaynak paketi ile resim dosyalarına herhangi bir sembol tanımlayarak yapabilirsin.
tark_acr
bu videoya göz atabilirsin her şeyi anlatmışbende onu deniyorum ama nasıl yapıldını bilmiyorum bi anlatım videosu yada anlata bilirmisin hocam?
Ba.tuhan
bu videoya göz atabilirsin her şeyi anlatmış
tark_acr
pack.mcmeta dosyası yoksa veya hatalıysa gözükmezhocam denedim herşeyii aynı yaptım ama texurpack oyunda texurpack secme yerinde yok
hocam bu tarz şeyler sadece itemsadder ile yapılıyor diye biliyorum fazla bilgim yok ancak böyle bir plugin olsa bile aternos fotoğraf/dosya yüklemeye izin vermiyor. İsterseniz vds server kurabilirsiniz bu konuda bilgiliyim size yardımcı olabilirim better rank/boss bar/scoreboard/tab list gibi gibi discord varsa isminizi yazın size yardımcı olayım.merhabalar ben aternostan sunucu açtım fakat şöyle bir sorunum var itemsadder bildiniz gibi rütbelere vs png eklememize yarıyor ama aternosta yok itemsadder eklentisi gibi yapa bilcem yada başka türlü nasıl png yapıcam ?
TheFRozo
Ba.tuhan
hocam server kiraladım ben nasıl yapıcam ?hocam bu tarz şeyler sadece itemsadder ile yapılıyor diye biliyorum fazla bilgim yok ancak böyle bir plugin olsa bile aternos fotoğraf/dosya yüklemeye izin vermiyor. İsterseniz vds server kurabilirsiniz bu konuda bilgiliyim size yardımcı olabilirim better rank/boss bar/scoreboard/tab list gibi gibi discord varsa isminizi yazın size yardımcı olayım.
o konu hakkında bilgi sahibi değilim üzgünümhocam server kiraladım ben nasıl yapıcam ?
miosett
Hocam itemsadder eklentiniz varsahocam server kiraladım ben nasıl yapıcam ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!