XBrexorX#2521
Texturepack i nereye yükleyip linkini aldınız? Soruyu anlamadıysanız şöyle anlatayım. Texturepacki bir yere yüklersin site uygulama vb. oradan da yükleme linkini alıp configte gereken yere yapıştırırsın. Bende hangi siteden yaptığınızı soruyorum.İtemsAdder texturepack linki geçersiz diye bir hata alıyorum
DoctorSton#9999
XBrexorX#2521
Ekstaradan texturepacki yüklemek için bir eklenti kullanıyormusunuz?@Ehtiyar ve @XBrexorX ztn bu dediklerinizi yaptım drobpox yükledim linki kopyaladım ancak texture oyuna yüklemedi oyuna girince consolda o linkin değiştirilmiş bi linki var onu yapıştırınca oluyor ancak texture açılıyo sonra serverdan atıyor
Another plugin is trying to load a resourcepack. Plese disable it in the other plugin config. sunucuya girince konsolda böyle bir hata çıkıyo
Vulcan değil mi o sansürlediğin? :D
whiskeytr
ia config kısmında url bölümünü ve console'da ia reload yaptığında çıkan mesajı ekran görüntüsü halinde fırlatırmısın buraya?
whiskeytr
Konsoldaki mesajı atarmısın brom konsolda farklı yazıyor normalde hata verdiğinde.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!