Çözüldü İtemsAdder texturepack linki geçersiz hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.420
  • Etiketler Etiketler
    #towny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_71

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
4
Minecraft
Efe_71

Discord:

DoctorSton#9999

İtemsAdder texturepack linki geçersiz diye bir hata alıyorum

İtemsAdder texturepack linki geçersiz diye bir hata alıyorum
Texturepack i nereye yükleyip linkini aldınız? Soruyu anlamadıysanız şöyle anlatayım. Texturepacki bir yere yüklersin site uygulama vb. oradan da yükleme linkini alıp configte gereken yere yapıştırırsın. Bende hangi siteden yaptığınızı soruyorum.

Texturpack'i Dropbox atın sonra Copy Link şeklinde kopyalayın.
İtemsAdder Config gelip ordan
Screenshot_4.png

burayı bulup kopyaladığınız linki buraya yapıştır sonra oyuna gelip
/iareload ardından /iatexture all yazın işlem tamamdır.

@Ehtiyar ve @XBrexorX ztn bu dediklerinizi yaptım drobpox yükledim linki kopyaladım ancak texture oyuna yüklemedi oyuna girince consolda o linkin değiştirilmiş bi linki var onu yapıştırınca oluyor ancak texture açılıyo sonra serverdan atıyor

Another plugin is trying to load a resourcepack. Plese disable it in the other plugin config. sunucuya girince konsolda böyle bir hata çıkıyo

Son düzenleme:
@Ehtiyar ve @XBrexorX ztn bu dediklerinizi yaptım drobpox yükledim linki kopyaladım ancak texture oyuna yüklemedi oyuna girince consolda o linkin değiştirilmiş bi linki var onu yapıştırınca oluyor ancak texture açılıyo sonra serverdan atıyor

Another plugin is trying to load a resourcepack. Plese disable it in the other plugin config. sunucuya girince konsolda böyle bir hata çıkıyo
Ekstaradan texturepacki yüklemek için bir eklenti kullanıyormusunuz?

Plugin Orjinal Değilmi?

Kral ben packi yükledim ve packteki bütün pngler bozuk Yükleyip png leri açmayı denerseniz anlarsınız

Küçük bişi daha söylicem server propertles taki linki kaldırıp yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl