mtsaltindagli
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- MelihTalha0019

benjamin17

benjamin17
Araya boş satır bırakarak yapabilirsiniz.tamam oldu sağolun bide scoreboardda logo yukarıda değilde yazıların orada oluyo onu nasıl yukarı alabiliriz
- ""

benjamin17
Kullandığınız scoreboard plugininin menü başlığı olan yere eklerseniz olacaktır.Hayır öyle değil şimdi scoreboardda
title: yazıyo ya orda olsun istiyorum
Bakın burda yukarıda mesela
Ekli dosyayı görüntüle 263196

benjamin17
Ekran görüntüsü iletinizEkliyorum fakat olmuyor hata veriyor tab plugininddn yapıyorum scoreboardı

benjamin17
Bu '%img_logoismi' şeklinde denediniz mi ? Yoksa denemeden mi yazıyorsunuz ? Reload atıp mı deniyorsunuz. Configte attığınız şekil doğru olmalı.oyunda böyle gözüküyo config de böyle ' bu işaret olmassa başında ve sonunda böyle hata veriyor

benjamin17
Yanlış yazmışım evet sonunda % olacak.denedim deneyip atıyorum bir daha dened,m fakat dediğiniz gibi '%img_logoismi' yapınca çalışmıyor '%img_logoismi%' yapmamız lazım yaptım fakat sonuç gene aynı
aynı sorun bendede var arkadaşlar resim hep aşagıya gidiyor buda mesala animated scoreboard kullanların 13+1 desteklediği için o yazı 3 4 lines götürüyor ondan scoreboard küçülüyor bunun cevabını verirseniz iyi olurtamam oldu sağolun bide scoreboardda logo yukarıda değilde yazıların orada oluyo onu nasıl yukarı alabiliriz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!