Çözüldü itemsadder scoreboard rank gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtsaltindagli

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
4
Minecraft
MelihTalha0019
şimdi ben itemsadder da rankları ayarladım tabda iyi okey güzel ama ben scoreboard dada gösüksün istiyorum işte adamın rankı(isim) ismi hallediyorum fakat rankı halledemedim yardımcı olurmusunuz

Luckperms üstünden o gruba ait prefix vermeniz gerekiyor. Eğer farklı bir eklenti ise verdiğiniz prefix %img_rankismi% şeklinde olması gerekir. Placeholder olarak ise luckperms prefixinin placeholderını kullanabilirsiniz.

tamam oldu sağolun bide scoreboardda logo yukarıda değilde yazıların orada oluyo onu nasıl yukarı alabiliriz

tamam oldu sağolun bide scoreboardda logo yukarıda değilde yazıların orada oluyo onu nasıl yukarı alabiliriz
Araya boş satır bırakarak yapabilirsiniz.

Kod:
- ""

Şeklinde olmalı.

Yardımcı olabildiysem mesajlarıma elmas bırakırsanız sevinirim.

Hayır öyle değil şimdi scoreboardda
title: yazıyo ya orda olsun istiyorum
Bakın burda yukarıda mesela
images (3) (1).webp

Son düzenleme:
Ekliyorum fakat olmuyor hata veriyor tab plugininddn yapıyorum scoreboardı

oyunda böyle gözüküyo config de böyle ' bu işaret olmassa başında ve sonunda böyle hata veriyor

Ekli dosyalar

• Minecraft_ 1.21 - Çok Oyunculu (3. Taraf Sunucu) 25.04.2025 16_19_52.webp
    Minecraft_ 1.21 - Çok Oyunculu (3. Taraf Sunucu) 25.04.2025 16_19_52.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 120
  • config - Not Defteri 25.04.2025 16_18_49.webp
    config - Not Defteri 25.04.2025 16_18_49.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Minecraft_ 1.21 - Çok Oyunculu (3. Taraf Sunucu) 25.04.2025 16_19_21.webp
    Minecraft_ 1.21 - Çok Oyunculu (3. Taraf Sunucu) 25.04.2025 16_19_21.webp
    140,3 KB · Görüntüleme: 66
oyunda böyle gözüküyo config de böyle ' bu işaret olmassa başında ve sonunda böyle hata veriyor
Bu '%img_logoismi' şeklinde denediniz mi ? Yoksa denemeden mi yazıyorsunuz ? Reload atıp mı deniyorsunuz. Configte attığınız şekil doğru olmalı.

denedim deneyip atıyorum bir daha dened,m fakat dediğiniz gibi '%img_logoismi' yapınca çalışmıyor '%img_logoismi%' yapmamız lazım yaptım fakat sonuç gene aynı

denedim deneyip atıyorum bir daha dened,m fakat dediğiniz gibi '%img_logoismi' yapınca çalışmıyor '%img_logoismi%' yapmamız lazım yaptım fakat sonuç gene aynı
Yanlış yazmışım evet sonunda % olacak.

Şuan ki durum ile ilgili herhangi bir Konfigürasyon hatası yok gibi duruyor.

Başında ve sonunda ' olmadan deneyin halen daha olmuyor ise tam bir log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın ve config dosyasını direk olarak buraya ekleyin.

aynı sorun bendede var arkadaşlar resim hep aşagıya gidiyor buda mesala animated scoreboard kullanların 13+1 desteklediği için o yazı 3 4 lines götürüyor ondan scoreboard küçülüyor bunun cevabını verirseniz iyi olur

şey benim hatammış ben itemsadder da config de scale_ration kısmı ve y_position kısımını yanlış yapmışım sizede zahmet çıkardım özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl