Çözüldü İtemsadder ranklarda yetki gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_71

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
4
Minecraft
Efe_71

Discord:

DoctorSton#9999

arkadaşlar itemsadder da bir rol eklicektim ve bir sıkıntı oldu her şeyi yapmama rağmen ki lonedevs in kendisunucusundada çözemedik bu hatayı nasıl çözücem yardım eder misiniz

1703867742269.png

rankda bu şekilde
yonetici (1).png

discorddan yazarsan detaylı bir şekilde yardımcı olurum

merhabalar bu hata genelde bütün ranklar da bir sorun olmuyor ise ve sadece 1 2 rankta oluyor ise pixel olarak çizimde y değerleri fazla yada az girili olmuş oluyor.(betterranks için)

yönetici rankınızın pixel yüksekliği kadar ayar dosyasında y_positions yaparsanız düzelecektir.

merhabalar bu hata genelde bütün ranklar da bir sorun olmuyor ise ve sadece 1 2 rankta oluyor ise pixel olarak çizimde y değerleri fazla yada az girili olmuş oluyor.(betterranks için)

yönetici rankınızın pixel yüksekliği kadar ayar dosyasında y_positions yaparsanız düzelecektir.
tamam bunu denicem yanlız ben ranks.ymlden eklediğimde çalışan rankın kodlarını alıp yöneticiye dizayn etmiştim

denedim ama olmadı

Arkadaşlar Sorunu Çözdüm. eğer external host kullanıyorsanız linki yenilemeyi unutmayın reload çektikten sonra :D yoksa benim gibi olursunuz çözülmüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl