Auze01
Png İsmini yönetici olarak mı yaptınızarkadaşlar itemsadder da bir rol eklicektim ve bir sıkıntı oldu her şeyi yapmama rağmen ki lonedevs in kendisunucusundada çözemedik bu hatayı nasıl çözücem yardım eder misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 233064
rankda bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 233065
Packi loadladınız mı?arkadaşlar itemsadder da bir rol eklicektim ve bir sıkıntı oldu her şeyi yapmama rağmen ki lonedevs in kendisunucusundada çözemedik bu hatayı nasıl çözücem yardım eder misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 233064
rankda bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 233065
Lyqris#5461

benjamin17
DoctorSton#9999
tamam bunu denicem yanlız ben ranks.ymlden eklediğimde çalışan rankın kodlarını alıp yöneticiye dizayn etmiştimmerhabalar bu hata genelde bütün ranklar da bir sorun olmuyor ise ve sadece 1 2 rankta oluyor ise pixel olarak çizimde y değerleri fazla yada az girili olmuş oluyor.(betterranks için)
yönetici rankınızın pixel yüksekliği kadar ayar dosyasında y_positions yaparsanız düzelecektir.
DoctorSton#9999
denedim ama olmadımerhabalar bu hata genelde bütün ranklar da bir sorun olmuyor ise ve sadece 1 2 rankta oluyor ise pixel olarak çizimde y değerleri fazla yada az girili olmuş oluyor.(betterranks için)
yönetici rankınızın pixel yüksekliği kadar ayar dosyasında y_positions yaparsanız düzelecektir.
DoctorSton#9999
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!