Sol Reklam

İtemsadder pluginine addon ekleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zpac

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
70
Yer
Türkiye
Minecraft
RipNight

Discord:

z.pac

Başlıktan da gördüğünüz gibi orjinal itemsadder pluginim var addon eklemek istiyorum ve araştırdım 2020de bir konu var eski sürüm o yüzden yeni sürümde nasıl ekleniyor bilmiyorum.

/itemsadder create MyCustomSword
/itemsadder setmodel MyCustomSword sword
/itemsadder settexture MyCustomSword custom_sword_texture
/itemsadder setlore MyCustomSword "Bu benim özel kılıcım!"
deneyin yapamazssanız ileti yapın detaylandırayım

Başlıktan da gördüğünüz gibi orjinal itemsadder pluginim var addon eklemek istiyorum ve araştırdım 2020de bir konu var eski sürüm o yüzden yeni sürümde nasıl ekleniyor bilmiyorum.
Çoğu itemsadder addonları güncel değildir, yeni sürüme göre uyarlanması gerekmektedir.

hangi addonu kurmak istiyorsunuz ? detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

itemsadder/ addon içeriklerini itemsadder içine yerleştir oyun içi /iazip komudunu kullan sonra çıkan .zip dosyasını arşivle host siteye yüklemen yeterli kusursuz hepsi bir çalışacaktır.

itemsadder/ addon içeriklerini itemsadder içine yerleştir oyun içi /iazip komudunu kullan sonra çıkan .zip dosyasını arşivle host siteye yüklemen yeterli kusursuz hepsi bir çalışacaktır.
işte hangi klasöre yerleştiricem

Data yla contents aynı mantık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı