Çözüldü İtemsAdder kurdum ama texture pack bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ertov

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Defnot_Se7n

Discord:

! Aestfæ |ßæ₺

Hazır bir sunucu paketi üstüne çalışıyordum itemsadder kurmak ve sunucuyu yükseltmek istedim fakat texture pack bozuldu ItemsAdder orjinal sunucu sürümüm 1.16.5

Ekli dosyalar

• 2025-07-24_22.54.07.webp
    2025-07-24_22.54.07.webp
    184,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 2025-07-24_22.54.04.webp
    2025-07-24_22.54.04.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 116
Tahminen her şeyi elden geçirmen lazım. Ayrıca şu hazır paket konusu abicim almayın vallaha çoğu sorunlu çoğu destek alan eski sürüm paketler kendiniz yapmayı öğrenin ki yarın bir sorun çıkınca hemen çözebilesiniz

Kendim yapmayı biliyorum daha önce onlarca kez paket yaptım ilk defa böyle sorunla karşılaşıyorum bunuda zaten ben almadım hostingim kendisi sağlıyodu denemek istedim arkadaşım da çok övdü konuya yardımcı olmuycaksan işleri karıştırma lütfen

bu sorunun nedeni font kısmı bozulmuş. istersen bir itemsadder/storage klasörünün içindeki "font_images_unicode_cache.yml" yedek alıp sil ve /iareload , /iazip yazıp kendisi oluştursun ve yeni oluşan kaynak paketini yükleyip denermisin.

Sana discord dan ulaşabilir miyim

ortada bozuk bir durum yok... büyük ihtimalle eski sürümden yeni sürüme geçmişsin bu da eski fontların yerini yeni fontlara bırakmasından kaynaklanıyor. örn. 32x32 boyutunda bir glyph dosyası düşün ve burada doğru konumlandırılmış unicode fontlar bulunuyor. yeni sürümlerde aynı glyph dosyasına yeni fontlar eklenebiliyor (yani font mapping genişliyor)... bu fontları sabit abc karakterleri olarak düşünme, emoji, özel karakterler ve yeni unicode karakterleri de eklenebiliyor. bu yüzden eski kaynak paketindeki font mapping artık farklı karakterlere denk geldiği için pause ui ve scoreboard görsellerin değişmiş. sıfırdan unicode mapping yapabilirsin ya da yeni sürüme göre farklı semboller kullan

örneğin, \ua123 = a iken, şuanda b olabilir.

Sorun kısmen çözüldü sadece esc de kaldı normal oyunda gözükmüyor yani oyun oynanıyor fakat estetik açıdan esc'nin de düzelmesini istiyorum esc menu olmasada olur yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim

belki yardimci olabilirim discord tan yazarsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl