Çözüldü İtemsadder ile Scoreboarda Logo ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

w3ndyx.l

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
whleeed

Discord:

w3ndyx.1

itemsadder ile scoreboardımın üstüne logo eklemek istiyorum ama araştırdığım kadarda anlamadım lütfen yardımcı olun

öncelikle itemsadder ile eklemek istediğin görseli sunucuna yükle daha sonra hangi scoreboard eklentisini kullanıyorsan onun configini aç ve title kısmına %img_logo% (png ismi neyse o ) şeklinde yaz

öncelikle itemsadder ile eklemek istediğin görseli sunucuna yükle daha sonra hangi scoreboard eklentisini kullanıyorsan onun configini aç ve title kısmına %img_logo% (png ismi neyse o ) şeklinde yaz
nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bir kac videosu bulunuyor itemsadderla alaklı izleyerek baslangıc seviyesi hakkında bilgi edinebilirsin ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
aradığın bilgilerin çoğu burada biraz dene takıldığın biyer olursa destek olmaya çalışırız gene
dediğini videoları öncedende izlemiştim fakat tab veya scoreboarda logo ekleme videosu atmadığı için pek anlayamadım

İtemsadder a normal bir görsel atar gibi logonuzu atın(en fazla 256x256 boyutta) Daha sonrasında tab pluginine gelip %img_logo% şeklinde yaptığınızda tamamdır

itemsadderin içindeki hangi klösere atmam gerekli logoyu

hiç bişey yapmadım anlamadım nasıl yapacığımı sadece logoyu yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı nereye atıcağımdan hiç bir fikrim yok

İtemsadder sürümünüz nedir ve itemsadder ınız orjinalmidir ?

sürümü : 3.6.4-release-2 orjinal

sorununuzu çözebildiniz mi?

İnternete betterranks yazın. Ardından verilen dosyayı contents dosyasının içine atın. Sonrasında iazip ve iatexture all komutlarını uygulayın . Ardından logonuzu textures kısmına ekleyin ve görsel configleri üstünden görselinizin ismine göre aynı şekilde bir ayarlama yapın. Scale radio yazan yeri ne kadar büyük yaparsanız logonuz o kadar büyür.

tamamdır teşekkür ederim yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl