İtemsadder en uygun fiyatlı güzel modeller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sweqzi

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Sweqzi

Discord:

sweqzi

Minecraft güzel fazlası abartı olmayan itemsadder modelleri istiyorum fakat bulduklarimin hepsi 10 dolar üstü... Daha uygun fiyatta veya bedavaya bulabileceğim güzel modeller varmı? Sunucu orta çağ temali olucak

Bedvaya legal siteler üzerinden bulman imkansız gibi bir şey, Legal olmayan siteler mctr de yasaklı(Etik değil) ve hadi mctr yi geçelim çoğu virüslü dosyalar.

MC Markette free olan modellerin kalitesi belli(Berbat) ama yinede göz atmak istersen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minecraft güzel fazlası abartı olmayan itemsadder modelleri istiyorum fakat bulduklarimin hepsi 10 dolar üstü... Daha uygun fiyatta veya bedavaya bulabileceğim güzel modeller varmı? Sunucu orta çağ temali olucak
Crack ya da farklı şekillerde illegal modeller ya da eklentiler kullanımınızı asla önermiyorum. Ucuza bulabileceğiniz doğru dürüst bir model yok, Eğer yapan varsa Türk tasarımcılar yaptırabilirsiniz. Haricinde eğer oda fazla geliyorsa satın almaktan başka yapabileceğiniz şey maalesef ki yok.

discord.gg/gloriastudio adresinden ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl