Çözüldü İtemsadder bir şey ekleyince pembe siyah texture gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meliholmak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

Discord:

meliholmak

Merhaba itemsadder düzenlemeyi ve yeni kendi tasarımlarımı yapıp eklemek istiyorum da, öncelikli olarak başka ücretsiz itemsadder uygun ayarlanmış paketleri atmayı öğrenmeye çalışıyorum. Fakat bazılarında data klasörü bazılarında data klasörü bulunmuyor, data klasöründen aktarmaya çalışıyorum ve böyle oluyor. Kodları da diğer dosyalardan benzer alıp deniyorum yine sonuç bu şekilde çıkıyor.

json dosyalı olanlarda da sadece texture olanlarda da aynı problemi yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz.

1736951636532.webp
1736952406093.webp
1736952432756.webp

Ekli dosyalar

Merhaba itemsadder düzenlemeyi ve yeni kendi tasarımlarımı yapıp eklemek istiyorum da, öncelikli olarak başka ücretsiz itemsadder uygun ayarlanmış paketleri atmayı öğrenmeye çalışıyorum. Fakat bazılarında data klasörü bazılarında data klasörü bulunmuyor, data klasöründen aktarmaya çalışıyorum ve böyle oluyor. Kodları da diğer dosyalardan benzer alıp deniyorum yine sonuç bu şekilde çıkıyor.

json dosyalı olanlarda da sadece texture olanlarda da aynı problemi yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 257246Ekli dosyayı görüntüle 257249Ekli dosyayı görüntüle 257250
Birden fazla sebebi olabilir texture optifine gerektiriyor olabilir json dosyaları yanlış ayarlanmış olabilir texturelar minecraft sürümünüze uymuyor olabilir modeldataları çakışıyor olabilir vb. birçok hata olabilir kontrol edebilirmisiniz ve reload ve zip logu atarmısınız.

Son düzenleme:
Eklentini, orjinal ise satın aldığınız sayfadan tıkla ve indir vb bir buton olur. Tam sayfa ekran görüntüsü ile atabilirsiniz size yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl